G.w.M rendesen megkapta a beosztását: Ótvaros retek, amit te zenének nevezve publikálsz

Szabyest újabb kirohanás intézett G.w.M ellen, ez még durvább, és Gáspár Laci is megkapja benne a magáét.

2023. január 20., 08:16

Szerző:

Nagy visszhangja lett, hogy Szabó Szabolcs Achilles youtuber, azaz ismertebb nevén Szabyest a következőket mondta az egy évvel ezelőtt berobbant rapperről a Zenebutik videójában:

„a tartalom már nem számít, hanem a mennyiség. Ha kéthetente kihozol valami szutykot, azt megeszi a nép. Szerintem Molnár Tomi, mint szerző, a szakma. G.w.M nem lesz szakma. Ez nagy bélyege a magyar zenei fogyasztásnak, hogy a szarra van igény.”

Erre G.w.M hülyegyereknek nevezte Szabyestet, azt mondta, csak figyelmet akar magának, ezért veszi őt elő, ezért ül fel a G.w.M-vonatra. A rapper felsorolta, ő milyen sikereket ért el eddig zenei pályáján, aminek Szabyest a közelébe sem jött szerinte. A teljes válaszért kattintson vissza tegnapi cikkünkhöz!

Erre most Szabyest egy hosszabb választ publikált Instasztoriban 128 ezer követőjének. A visszaszólást a #JBLmjuzikproduksön címkével kezdi, majd egy olyan poénnal folytatja, ami G.w.M helyesírási hibát tartalmazó tetoválására utal:

„nem kívánok utazni lízingelt G.w.M-vonaton, de hát soha ne MOND, hogy soha (nem tudom, hogy írják helyesen, hálistennek te sem, így leírtam a felkerült tetkód szerint, helytelenül). Primitívségedben meg sem értetted az üzenetet, csupán arra flexelsz, hogy te népszerűnek tartod magad, és mennyi mindent elértél, na és bedobsz egy pénzzel pózolós képet... Mit kompenzálsz ezzel?? Senki nem vitatta a népszerűséged, a véleményem az volt, hogy egy ótvaros retek, amit te zenének nevezve publikálsz, pl. az Edinával készült sikerprodukciótok. Mi is csináltunk ugyanilyet, csak poénból 8. osztályban.
Nekem valóban csak 70 millió körül van a két csatornám megtekintése, de legalább nem indiai és kínai klikkfarmokból adódik sok-sok millió habi megtekintés. Gratulálok az új megjelenő dalodhoz is (mert bizonyára vágyod az elismerést, amit nem kapsz meg a fogalmazásod alapján – amit szerintem az Edina írt meg helyetted, kivételesen kevesebb hibával). Gyerekként statisztálásból és tapsolásért kapott 3000 forintokból építettem saját magamnak a váramat, nem felkaroltak és promóztak népszerű előadók, ellentétben veled, aki Curtis akkori sikerei okán került a közönség látóterébe, nem a saját maga tehetsége vagy kitartó munkájának útján (pl. Azahriah).”

A kirohanás folytatásában Gáspár Laci is megkapja a magáét, akivel G.w.M a PizzaKing jótékonysági akciójában vett részt közösen:

„ja és jó, hogy Gáspár Lacit említed, tökéletes PizzaKing-páros vagytok, egy ideális világban az embernek fellépési lehetőséget nem kellene kapnia, nemhogy zsűrizni és más életéről dönteni egy tehetségkutatóban, miután egy világhírű dalt MENTOR létére képtelen helyesen előadni. Magától kellett volna lemondania a lehetőségről, de az arcoskodás ment helyette. Ez maga a »pizzakingtype«.”

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)