G.w.M felháborodott kirohanásban kelt ki az ismert internetes sztár ellen

G.w.M kemény beszólást kapott, most reagált rá.

2023. január 19., 11:08

Szerző:

G.w.M-et kritizálta egy széles körben ismert, fiatal youtuber, Szabyest. Amint azt szerdán a Blikk is megírta, a fiatalember (polgári neve Szabó Szabolcs Achilles) a következőket mondta az egy évvel ezelőtt berobbant rapperről a Zenebutik videójában:

„a tartalom már nem számít, hanem a mennyiség. Ha kéthetente kihozol valami szutykot, azt megeszi a nép. Szerintem Molnár Tomi, mint szerző, a szakma. G.w.M nem lesz szakma. Ez nagy bélyege a magyar zenei fogyasztásnak, hogy a szarra van igény.”

Minderre G.w.M úgy reagált Instagram-sztoriban, hogy Szabyestet meg sem nevezi a válaszában, de mégis egyértelmű, hogy neki szól az üzenet:

„egyszerűen röhejes, hogy már saját vonatom is van, amire olyan sokan szeretnének felszállni... Mert aki »G.w.M-et« bármilyen formában a szájára veszi, az 1-2 napos hírnévnek örvendhet! De azért innen is köszönöm ennek a nagyon aranyos Crazy Frog-formának, hogy a szakma szóról én jutottam először eszébe, és a véleménye természetesen nem mérvadó számomra, mert soha nem hallottam még róla, de most, hogy utánanéztem... az eddigi karrierjét tekintve nem is igazán brillírozott. Isten segítse az útját, hogy 50 éves korára elérje az én jelenlegi szóló megtekintéseim (380 000 000+) legalább 20%-át, vagy a 9 arany és 19 platina lemezemet. Ha megvan a 20%, utána szívesen leülök vele a szakmáról beszélgetni. [...] Te jómódodban iPhone-t turmixoltál le, hülyegyerek... (szégyelld magad), legalább szakmai alázatod legyen, ha már túl nagy sikered nincs, na majd ezután hátha lesz.”

A fenti kirohanás utolsó mondata Szabyest alábbi videójára utal, amit 1,6 milliószor néztek meg eddig a YouTube felhasználói.

A vitát rövidebben úgy lehet összefoglalni, hogy Szabyest szerint G.w.M zenéje népszerű és szar, amire G.w.M válasza az, hogy nem is, az ő zenéje nagyon is népszerű.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)