G.w.M arról beszélt, miért tette ki az Instagramra Kulcsár Edina a szülinapra kapott Porschét

G.w.M lesz a következő szereplője a Hajdú Péter műsorának.

2023. február 2., 12:29

Szerző:

Hajdú Péter megosztott egy előzetest a Frizbi következő epizódjából, amiben G.w.M lesz a vendég. Az előzetesben a rapper a következőkkel kezdi:

„Edina esetében az volt, hogy bármi jöhet, semmi nem érdekel. Bármit felteszek, ne viccelj!”

Hajdú Péter rákérdez arra, amikor a rapper menyasszonya posztolta az Instagramra, hogy G.w.M-től egy luxusautót kapott a születésnapjára. A műsorvezető felveti, hogy esetleg elég lett volna annyit kitenni ebből a közösségi médiából, hogy a születésnapos kap egy szál virágot a szerelmétől. G.w.M gondolatai a témában a következők:

„ő hozott valamit a kis útján, és ő ehhez hű akar maradni természetesen, hogy posztol a magánéletéről, a követőivel megoszt bizonyos dolgokat. Szerintem annyira örült neki, vagy akkor azt váltotta ki belőle, hogy világgá akarta kürtölni.”

Bár G.w.M munkásságának a nagy része az utóbbi egy évben arról szól, hogy ő milyen sikeres és gazdag, azért arról is beszél, hogy milyen volt az élete, amikor ez még nem így volt:

„az is én voltam, amikor lyukas cipőben szaladgáltam, vagy elmentem turnézni, tök nagy sztár voltam, felléptem tízezer ember előtt, utána meg vártam a HÉV-et, úgy mentem haza.”

Itt található az előzetes.

A teljes adást péntek estétől lehet megnézni a YouTube-on.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)