Kulcsár Edina terhesen vállalt címlapfotózást: Találtunk egy szép környezetben lévő, hatalmas ingatlant

Kulcsár Edina és G.w.M egyelőre bérelt lakásban laknak, de már megvan az ingatlan, ahol építkezni fognak.

2023. január 12., 10:50

Szerző:

Új számmal jelentkezett ezen a csütörtökön is a Story magazin, és a címlapon ezúttal Kulcsár Edina és G.w.M szerepel. Az éppen állapotos médiaszemélyiség a borítón is megmutatja, mekkora már a hasa.

Az egy évvel ezelőtt összekerült pár éppen esküvőre készül, és már korábban is említették, hogy hatalmas lagzit szeretnének. Ezzel kapcsolatban most a következőket is hozzáteszik:

„úgy vagyunk vele, hogy adjuk meg a módját, mert ő először, és mindketten utoljára házasodunk. Hisszük, hogy a végállomásai vagyunk egymásnak, és hogy ez a szerelem örökké fog tartani.”

Kulcsár Edina a születendő babával kapcsolatban a következőket is mondja az interjúban:

„ő lesz a kapocs a mozaikcsaládunkban, és egyben a gyógyír is azokra a napokra, amikor a többi gyermekünk nincs velünk.”

Az influenszer-médiaszemélyiség hozzáteszi, hogy bár egyelőre még Budapesten bérelnek egy lakást G.w.M-mel, hamarosan költözni szeretnének. Az álma egy nagy, vidéki ház:

„egy igazi »hacienda«, ahol a szüleinkkel, a testvéreinkkel, a mamáinkkal mindnyájan együtt élhetünk. Olyan rohanó világot élünk, nem kéthetente akarom látni a szeretteimet. Szeretnék nap mint nap összefutni velük a kertben.”

G.w.M megerősíti, hogy a tervezésben ott tartanak, hogy a telek már meg is van, most már csak fel kell rá építeni a házat.

„Örülünk, hogy gyorsan találtunk egy szép környezetben lévő, hatalmas ingatlant, amiben mindenki kényelmesen elfér”

– mondja G.w.M.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)