Kulcsár Edinának beszóltak a „kamu guccsi melegítő” miatt, meghökkentő választ adott

Kulcsár Edina az Instagramon válaszolt egy kritizálónak.

2022. december 30., 09:59

Szerző:

Sminkvideót posztolt Kulcsár Edina az Instagramra csütörtökön, amit ide kattintva lehet megnézni. A szépségkirálynő-énekesnő-médiaszemélyiség azt írja a videóhoz, azt szeretné megmutatni, hogyan festi ki magát mondjuk egy szilveszteri bulira. Kulcsár Edina az elmúlt egy évben az ország egyik legmegosztóbb médiaszereplőjévé vált, így nem meglepő, hogy érkeztek megint negatív, illetve bántó kommentek. Az viszont meglepő lehet, hogy Kulcsár Edina válaszolt az egyikre, és az is, hogy mit.

„Ez a visszafogottan elegáns smink bármilyen kamu guccsi melegítőhöz jól passzol”

– írja valaki, rosszmájúan arra célozva, hogy Kulcsár Edina biztos nem eredeti márkás holmikat hord az Instagramon, médiaeseményeken, illetve friss videóklipjében.

A fenti kommentre Kulcsár Edina a következőket válaszolta:

„szerintem az olyan sminkek, amiket írsz, bármilyen kínai ruhához is jól passzolnak! Tapasztalatból mondom! Amikor még semmim nem volt, akkor is sminkeltem és akkor is megdicsérték. De talán azért, mert rosszindulattól és irigységtől mentes voltam. Pár blokkot meg privát üzenetben elküldök, hogy felvilágosítsalak arról, nem mindig jó egy csorda után menni, mert megmérgez csupa rosszal. (Korábban sem hordtam kamut... inkább no name ruhákat vettem fel, vagy Zarát és társait, és hozzáteszem, azóta is imádom az ilyen ruhákat.) Szép napot neked.”

Kulcsár Edina a válaszát mosolygó szmájlikkal egészítette ki.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)