2022 legnagyobb átváltozásai: túltett-e bárki is Kulcsár Edinán?

Néhány nagy átváltozásnak voltunk tanúi az elmúlt 1 évben, összeszedtük az 5 legemlékezetesebbet, és igen, Kulcsár Edina is benne van.

2022. december 25., 07:19

Szerző:

Kulcsár Edina volt az év egyik legtöbbet emlegetett hazai női híressége: ő egy éve még házasságáért küzdött az RTL-en, most viszont már terhes új párjától és a TV2 sztárjaként szerepelt rengeteget. 2022 legdrasztikusabb átváltozásai között muszáj őt is megemlíteni, de alább egy ötös listát talál, mert az élet természetesen nemcsak Kulcsár Edináék körül zajlik.

1. Gáspár Evelin

Gáspár Evelin elmúlt egy évével kapcsolatban két dolgot érdemes kiemelni: egyrészt rengeteget fogyott az utóbbi időben, olyannyira, hogy már azért is kritizálták, hogy túl sok kiló ment le róla. Ezzel kapcsolatban az ősszel volt egy felháborodott és eléggé érthető kirohanása:

„gyerekkorom óta ismertek, akkor az volt a baj, hogy kövér vagyok, fogyjak le, most lefogytam, az a baj, [hogy] lóg a bőröm! Igen lóg, engem is zavar, de mindig is tettem ezért kezelésekkel, masszázzsal, krémekkel na meg edzéssel! Nekem ez a mostani állapot nagyon sok ÉVEMBE, IDŐMBE, ENERGIÁMBA, PÉNZEMBE KERÜLT! Amit igen büszkén, filterek/retus nélkül felvállalok, ami manapság egy érték és ritkaság, mert persze az interneten mindenki szupermodell, de hála az Istennek én elfogadtam magam és SZERETEM magam, hogy filterek/műtétek nélkül is jól érzem magam és vállalom magam!!”

Másrészt, amint ő maga is írja fent, Gáspár Evelin elfogadta és felvállalta önmagát. Ez utóbbi abban is manifesztálódott, hogy nagyságrendekkel többet szerepelt idén a kereskedelmi televíziókban, mint eddig bármikor: csak idén ősszel benne volt a Szerencsekerékben, a Hal a tortánban és a Párharcban. Plusz már riporterként is kipróbálta magát.

2. Horváth Éva

Horváth Éva élete hatalmas fordulatot vett év elején: a modell-műsorvezetőnő és családja kiköltözött Balira. Azóta csak látogatóba tértek haza, Horváth Éva benézett például a Hal a tortánba, azon belül többek között Alekosz meglepően nagy házába is. De ezektől az epizódoktól eltekintve az egykori hazai influenszer-anyuka most már túlnyomórészt egzotikus tájakról posztol immár egy éve: Horváth Éva maga talán nem változott meg különösebben, de az élete annál inkább.

3. Járai Máté

Járai Máté már jó húsz éve színész volt, amikor a Nyerő Páros révén 2020-ban az egész ország megismerte közelebbről. 2021-et már a Reggeli műsorvezetőjeként csinálta végig, sőt, feltűnt egy újabb RTL-es realityben, a Survivorben. Járai Máté már ez alatt az idő alatt is itthon szokatlan őszinteséggel beszélt a házasságáról, de 2022-ben szintet lépett. Elmondta már korábban, hogy nyitott kapcsolatban élnek a feleségével, Járai Kírával, de idén jutott el odáig, hogy nyíltan tudjon a nyilvánosság előtt beszélni biszexualitásáról is. Ismertsége és népszerűsége ezek után még tovább nőtt annak kapcsán, hogy A Konyhafőnök VIP-ban végük kibékült Rácz Jenővel és a negyedik helyezést szerezte meg.

4. Az Update-birodalom

Schobert Norberték vállalkozását a család mindig is mint a hazai, alulról induló, magyar sikersztorik prototípusát prezentálta a médiában. Kitartással, munkával építették fel az Update-márkát, rengeteg embernek segítve a fogyásban. Aztán idén nyáron megjelent a hír, hogy a GVH vizsgálódik a cégnél, ami, mint kiderült, tavaly veszteséggel zárt. Decemberben már egyenesen arról szóltak a pletykák-hírek, hogy csődben van az Update. Schobert Norbert a csődhelyzetet tagadja, de hogy sok minden nagyot változott a cégnél, azt nem: mint mondja, logisztikai átállás van, ezért zárt be annyi üzletük. A korábban rendkívül szorgalmasan posztoló üzletember Instáján mindenesetre december elseje óta nincs friss poszt.

5. Kulcsár Edina

De a hazai médiaszemélyiségek közül talán Kulcsár Edina változott a legtöbbet az elmúlt egy évben. 2021 végén még férjével, Csutival dolgoztak a házasságuk megmentésén. Aztán ez kudarcba fulladt, az egykori szépségkirálynő összejött G.w.M-mel, ezzel párhuzamosan énekesnővé is vált és Magyarország legtöbbet emlegetett női hírességévé. Majd mindezek után teherbe is esett és úgy döntött, G.w.M leendő feleségeként kicsit inkább a háttérbe húzódik.

(Kiemelt kép: YouTube/GWMmusic)