Gáspár Evelin keményen visszaszólt követőinek, akik a külsejét kritizálták: Igen, lóg a bőröm, engem is zavar

Gáspár Evelin merész, bikinis fotót posztolt, aminek nyomán elszabadultak az indulatok.

2022. szeptember 26., 08:05

Szerző:

Gáspár Evelin és szerelme egy Adam & Eve nevű, „csak felnőtteknek”-kategóriás hotelben üdül jelenleg Törökországban, Antalya közelében. A realitysztárként felnőtt médiaszemélyiség szállodai lakosztályuk tükrös erkélyén készített fotót önmagáról és szerelméről, amit az alábbi posztban tett közzé. Gáspár Evelin az utóbbi időben rengeteget fogyott, és az eredmény a kérdéses képen is jól látható, hiszen a fiatal influenszer csak egy fekete bikinit visel.

A posztra rengeteg lájk és komment érkezett, ez utóbbiak jó része Gáspár Evelin alakját tárgyalta, méghozzá olyan összefüggésben, hogy az egykori Survivor-versenyző nem fogyott-e túl sokat. Gáspár Evelin egy felháborodott hangvételű kommentben reagált ezekre a hozzá-, vagyis inkább beszólásokra. A következőket írja:

„nagyon durva, ami itt a kommentszekcióban kialakult! Persze fogadjunk el mindenkit, ahogy jól érzi magát, nők erősítsék/támogassák egymást 2022-es divat itt megdőlt... A sok kritikus, megmondóember csinálja utánam, mielőtt veszi a bátorságot, hogy ideír! Először is gyerekkorom óta ismertek, akkor az volt a baj, hogy kövér vagyok, fogyjak le, most lefogytam, az a baj, [hogy] lóg a bőröm! Igen lóg, engem is zavar, de mindig is tettem ezért kezelésekkel, masszázzsal, krémekkel na meg edzéssel! Nekem ez a mostani állapot nagyon sok ÉVEMBE, IDŐMBE, ENERGIÁMBA, PÉNZEMBE KERÜLT! Amit igen büszkén, filterek/retus nélkül felvállalok, ami manapság egy érték és ritkaság, mert persze az interneten mindenki szupermodell, de hála az Istennek én elfogadtam magam és SZERETEM magam, hogy filterek/műtétek nélkül is jól érzem magam és vállalom magam!!
UI: ha ennyire zavarja a kritikusokat az én lógó bőröm, dobjatok össze egy plasztikai műtétre, akkor legyetek ilyen vagányak és megmondóak (ironikus poén mielőtt kedves agyhalott kivetőim felkapjátok a vizet)!”

Gáspár Evelin az utóirat végén minden bizonnyal követőire gondolt, de ezzel a félregépeléssel legalább kap egy kis költői hangulatot a befejezés.

(Kiemelt kép: Gáspár Evelin Instagramja)