Gáspár Evelin címlapon mutatta meg új szerelmét

Gáspár Evelin már oda is költözött új szerelméhez, Varga Attilához.

2022. február 17., 07:31

Szerző:

Megjelent a Story magazin friss száma, a címlapon Gáspár Evelinnel és új szerelmével, akit Varga Attilának hívnak. A fiatalembernek ez az első jelentős médiaszereplése, eddig még Gáspár Evelin Instagramján sem tűnt fel, pedig már 8 hónapja együtt vannak, sőt össze is költöztek a szerelmesek.

Gáspár Evelin az ősszel beszélt először arról, hogy kapcsolatban van, most érezte úgy, hogy eljött az ideje, hogy megmutassa, kivel. Varga Attila a Facebookon csetelt rá a szülei révén ismertté vált médiaszemélyiségre, és a második randin már az egész családdal találkozhatott, hiszen Gáspár Evelin húgának, Gáspár Virágnak a születésnapját ünnepelték éppen. A negyedik randijuk egy törökországi nyaralás volt, szintén a családdal együtt. Nyáron jöttek össze, ősszel már össze is költöztek.

„Én költöztem Attilához, méghozzá racionális okokból. A munkája Nyíregyházához köti: a családjával az építőiparban dolgoznak, házakat építenek. [...] Szeretek nála, vele élni. Nem tagadom, a kiskirályi életből lejjebb kellett adnom. Megszoktam már, hogy kiszolgálnak, de most, hogy egy férfival élek együtt, muszáj háziasabbnak lennem”

– meséli Gáspár Virág, akit az ősszel a Survivorban láthattak az RTL Klub nézői.

A 28 éves médiaszemélyiség arról is beszél, hogy távol áll tőle a házasság, de azért nem kizárt, hogy egyszer összeházasodnak a családjával. A következőket mondja erről:

„nekem nincs szükségem papírra. Ha lesz is esküvőnk, akkor biztosan nem itthon. Mindkettőnk részéről óriási a család.”

Egy másik nyilatkozatából pedig úgy tűnik, Gáspár Evelin vagy két éven belül szeretne gyereket, vagy egyáltalán nem:

„a gyerekkérdést is nyitva hagyjuk. Ha 30 éves korom előtt lesz gyerek, akkor lesz, de utána már nem akarok. Túl idősen sem szeretnék anyává válni.”

Gáspár Evelin még több fotót posztolt ebből az alkalomból az Instagramra, és linkelte szerelme fiókját is, úgyhogy ha ön többet szeretne látni Varga Attilából, kattintson ide!

És még ennél is több Gáspárékról

Gáspár Bea sokkoló titka: Evelin majdnem meghalt

Gáspár Bea a szívfájdalmáról vallott: két lánya, Virág és Evelin nincsenek jóban egymással

Gáspár Győző egyre rosszabbul van, visszamenne a zárt osztályra

(Kiemelt kép: Gáspár Evelin Instagramja)