Gáspár Bea a szívfájdalmáról vallott: két lánya, Virág és Evelin nincsenek jóban egymással

Arról is beszélt, hogy férje csalta már meg őt, de Gáspár Bea még sosem csalta meg a férjét.

2021. december 11., 11:56

Szerző:

Gáspár Bea volt az utolsó vendég az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor idei évadában. A reality-interjú péntek este került adásba a Life TV-n, és elhangzott benne, hogy bár nemrégiben közös címlapot vállaltak, Gáspár Bea két lánya, Gáspár Evelin és Gáspár Virág igazából nincsenek jóban egymással.

Az utóbbi időben gasztrovonalon nagy sikereket elért médiaszemélyiség azt mondja, nagy álma, hogy egy közös nyaralásra elmenjen együtt a család, de ez most nem valósulhat meg. Hajdú Péter rákérdez, hogy miért nem, hiszen minden bizonnyal meg tudnák ezt engedni maguknak, amire Gáspár Bea a következőket mondja:

„nem a pénzről van szó, hanem a diszponálásról. Az, hogy a két lány olyan szinten egy hangon legyen, hogy érezzék azt, hogy igen, nekem ő a tesóm, nekem ő, bármit mond, akkor is a nővérem, bármit mond, akkor is a húgom. És hogy a két fiú, aki a két lány mellett van, ne a nővér ellen uszigassa a lányomat. Most igen, [ez van,] nem jönnek ki egymással. És ez nagyon nagy szívfájdalmam, mert én azt szeretném, hogy együtt ebédeljünk vasárnap.”

Hajdú Péter erre megjegyzi, hogy van a lányok előtt egy negatív példa: viszály van apjuk és testvére, azaz Gáspár Győző és Gáspár Zsolti között is. Íme a vonatokozó adásrészlet, amelyben az is szóba kerül, hogy férje öngyilkossági kísérlete Gáspár Bea szavai szerint „csak nekem okoz gondot”.

A műsor egyik emlékezetes részében szóba kerül a Colombo című sorozat kapcsán az is, hogy Gáspár Bea úgy érzi, annyi krimit nézett már, hogy az életben is mindent ki tud nyomozni. „Sokszor” nyomozott már férje után például, aki „egyszer-kétszer” le is bukott. Arra a kérdésre, hogy szerinte Gáspár Győző megcsalta-e őt, azt mondja, hogy „biztos, persze”, arra pedig hogy ő megcsalta-e a férjét, a válasz egy kategorikus „nem”.

Szintén péntek este a TV2-n a Tények Plusz című műsorban egyébként Gáspár Bea férje, Gáspár Győző nyilatkozott, ő mentális problémáiról, öngyilkossági kísérletéről és nemrég véget ért pszichiátriai kezeléséről vallott. Kattintson ide a részletekért!

(Kiemelt kép: Gáspár Bea Instagramja)