Gáspár Győző öngyilkos akart lenni – most engedték ki a zártosztályról

Mentális problémáiról beszél Gáspár Győző egy megrázó, új interjúban: súlyosabbak, mint amit eddig tudni lehetett.

2021. december 10., 13:57

Szerző:

Bár Gáspár Győző és családja jelenleg rendszeresen látható a Van életünk című reality epizódjaiban minden hétköznap este a Life TV-n, a műsor felvétele még a nyáron volt, és a Győzike néven is ismert médiaszemélyiség az elmúlt hónapokat igazából a zártosztályon töltötte, teljes titokban.

Mentális állapotáról Gáspár Győző most a Tények Plusz című műsornak nyilatkozott, a teljes interjú péntek este fog adásba kerülni, egyelőre csak egy megdöbbentő részleteket tartalmazó beharangozót tettek belőle közzé. Az alábbi videóban egy ponton a médiaszemélyiség minden bizonnyal a róla kiállított orvosi papírról olvassa fel a diagnózist. Pánikbetegségéről már korábban is beszélt, de azt nem lehetett tudni, hogy a mentális állapota ennyire súlyos.

„Pánikzavar, jelentkező szorongás, bipoláris zavar, kevert tünetekkel, halálfélelmei vannak... Gyógyszerfüggő vagyok, igen. De meggyógyulok”

– mondja Gáspár Győző, akiről a videóból kiderül továbbá, hogy öngyilkosságot is megkísérelt.

Szintén ma, azaz péntek este kerül adásba a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor, amelyben Gáspár Győző felesége, Gáspár Bea tesz megrázó vallomást gyermekeivel kapcsolatban.

Frissítés:

Idő közben nyilvánosságra került a teljes interjú további részletekkel Gáspár Győző öngyilkossági kísérletéről, mentális problémáiról és gyógyulásáról. Összefoglalónkért kattintson ide!

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)