Gáspár Győző egyre rosszabbul van, visszamenne a zárt osztályra

Súlyos mentális betegségeiről, öngyilkossági kísérleteiről és jelenlegi állapotáról vallott Gáspár Győző.

2022. február 8., 05:33

Szerző:

Gáspár Győző tavaly beszélt először arról, hogy nagyon rossz mentális állapotban van. Ősszel kórházba került egy súlyos rosszullétet követően, majd onnan zárt osztályra szállították, ahol két hónapot töltött. Kiderült, paranoid személyiség– és bipoláris zavarral, illetve pánikbetegséggel küzd, ami miatt depresszió is kialakult nála. A zenész arról is vallott, hogy kétszer is megpróbált véget vetni az életének.

A kezelés után úgy tűnt, Gáspár Győző sokkal jobban érzi magát, ám legfrissebb Fókusznak adott riportjából kiderült, hogy ismét mélypontra került. A fellépéseit és a tévés felvételeket sorra mondja le, az is előfordul, hogy egész nap nem is képes kikelni az ágyból.

„A múlt év szeptemberében elmentem fellépni, majd a fellépés után nagyon rosszul lettem. A sofőröm bevitt a kórházba, aztán ott ragadtam majdnem két hónapot. Kikezeltek, hazajöttem és a karácsonyt azt eléggé jól töltöttem. Én azt veszem észre, hogy szilveszter óta visszaestem elég keményen”

– árulta el őszintén a reality-sztár, aki mostanában egyre többször gondol arra, hogy ismét bevonul a pszichiátriára.

„Megmondom őszintén, eszméletlen jó volt a zártosztályon lenni"

– mondta Gáspár Győző, aki azt is hozzátette, hogy azért érezte bent jobban magát, megtanították kezelni betegségét, ám otthon egyedül ezt már nem tudta tartani. Állapota úgyis romlott, hogy jelenleg is jár pszichológushoz, illetve csoportterápiára.

A zenész arról is őszintén beszélt, hogy korábban kétszer is megkísérelte az öngyilkosságot, és majdnem sikerrel is járt. 

„Olyan erősen elkap a pánikroham, hogy nem tudok belőle kimenekülni, és akkor már csak azt látom, hogy vége, ennyi volt. Kétszer nekimentem annak, hogy megcsinálom az öngyilkosságot... visszagondolva, nem kellett volna. De annyira erősen uralkodott bennem az, hogy nem bírom tovább, feladom az életemet, hogy majdnem sikerült.”

Az énekes azt is hozzátette, hogy jelenleg is gyakran gondolkozik azon, „miért jó élni, mi jó az életben". Mint kiderült, jelenleg tízféle gyógyszert szed betegségeire, antidepresszánsokat, nyugtatót és altatót is. 

„Sose gondoltam volna, hogy ilyen nagy árat fizetek azért, hogy Gáspár Győző legyek!"

Mindeközben a Gáspár-család:

Gáspár Virág most karácsonyra kapta meg élete első autóját. Íme, milyet

Gáspár Bea a szívfájdalmáról vallott: két lánya, Virág és Evelin nincsenek jóban egymással

Gáspár Virág annyira lefogyott, hogy már alig lehet ráismerni

(Kiemelt kép: RTL Klub, Fókusz)