Gáspár Evelin: Esküszöm olyan szépnek látom magam!

Büszke magára.

2021. október 2., 09:55

Szerző:

Lilu beszélgetős YouTube-műsorának legújabb vendége Gáspár Evelin volt, aki szokásához híven nem finomkodott, őszintén elmondta a véleményét. Ám nem csak Evelin szépségápolási szokásiról volt szó, bevállalósan nyilatkozott a Survivorről, az Instagram-celebségről, de arról is beszélt, hogyan élte meg, hogy a szülei döntése miatt lényegében az egész életét kamerák előtt élte.

A reality-sztár bevallotta, hogy ő nagyon károsnak tartja, ha valaki kiteregeti a magánéletét az Instagramon, de legjobban azt ítéli el, ha egy híresség a saját gyermekével reklámoz.

„Az én gyerekemet ettől megóvnám, mert ez egy nagyon káros dolog, főleg mentálisan. Nekem is pszichológushoz kell járnom, hogy ezt a gyerekkort feldolgozzam, mert szerintem ez egy nagyon nagy trauma”

– meséli a 27 éves celeb, majd rátér azokra a hírességekre, akik gyakran megmutatják gyerekeiket, esetleg reklámoznak is velük.

„Ettől én hányok, főleg, ha még meg sem született az a gyerek, de ő már eladta és már abból pénzt profitál, hogy terhes. Én ezt nagyon undorítónak tartom, mert ő már a gyerekét akkor áruba bocsátotta. Ettől én kivagyok. Ez nagyon káros dolog. Az ilyen szülőket pénzéhes cápának gondolom. Szánalmas, aki a gyerekéből profitál és szerez követőket és lájkokat.”

A beszélgetés során szóba kerül a Survivor is, és az, hogy Gáspár Evelin már korábban is szívesen mutatkozott smink nélkül, mindig is felesleges pénzkidobásnak tartotta, de a műsor óta még kevésbé fordít hangsúlyt a sminkelésre. Erre pedig kifejezetten büszke.

„Amikor visszanézem magam most a képernyőn annyira büszke vagyok magamra. Esküszöm olyan szépnek látom magam, a hajamat is. Én például előtte lefonattam, hogy ne legyen ezzel gond, előre látó voltam. (...) 27 évesen még nem kapott el a gépszíj, hogy szanaszét töltessem magam. Hiszek abban, hogy ha elfogadom magam természetesen, akkor a többiek is elfogadnak.”

A teljes beszélgetést a lenti videón nézheti meg:

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)