Elképesztő, mennyit változott Gáspár Evelin 15 év alatt

Rengeteget fogyott Gáspár Evelin az elmúlt években. Rá sem ismerni!

2021. július 2., 17:28

Szerző:

Gáspár Evelin még csak 10 éves volt, amikor elindult a Győzike Show, és ezzel egycsapásra egy egész ország kezdte nyomon követni gyerekkora mindennapjait. Ez persze nem volt egyszerű megélnie kiskamaszként, főleg, hogy az iskolában is rengetegen kezdték csúfolni, nem csak a műsor, de a kinézete miatt is. Volt ugyanis, hogy Gáspár Evelin 110 kiló volt, és nagyobb méreteket hordott, mint édesapja.

Forrás: Rtl Klub

A 27 éves híresség rengeteg fogyókúrát kipróbált élete során, még egészen drasztikus módszereket is, ám egyik sem hozta meg a várt sikert. Vagy nem sikerült lefogynia, vagy hamar visszaszaladtak rá a leadott kilók.

Néhány évvel ezelőtt azonban úgy döntött, teljesen életmódot vált, elkezdett rendszeresen sportolni, és odafigyel arra, hogy mit eszik. Ez pedig meghozta a várt eredményt, Gáspár Evelin ugyanis elképesztően vékony lett. Egyik követőjének kérdésére el is árulta kommentben, hogy jelenleg 68-69 kg a súlya, ami azt jelenti, hogy 40 kilótól sikerült megszabadulnia.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@evelingaspar által megosztott bejegyzés

Az influenszer pedig szívesen meg is mutatja Instagram oldalán a lenyűgöző eredményt! Viszonylag gyakran oszt meg magáról merész fotókat, és mostmár az sem okoz neki gondot, hogy bikiniben pózoljon a kamera előtt.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@evelingaspar által megosztott bejegyzés

 

 

Persze kommentekben így is kap hideget–meleget a külsejére. A legtöbb rajongója büszke Gáspár Evelinre, és lenyűgözőnek tartják az átalakulását. Azonban akadnak olyanok is, akik szerint nem szabadna mutogatnia magát, sőt legutóbb olyan is előfordult, hogy mellnagyobbításra küldték a kommentelők.

(Kiemelt kép: Gáspár Evelin Forrás: Rtl Klub / Gáspár Evelin facebook)