Nagy Melanie visszavágott: rájött, G.w.M miért kezdett róla valótlanságokat terjeszteni

Nagy Melanie nem érti, hogyan lehet, hogy G.w.M még a saját esküvője napján is őt gyalázta.

2023. március 2., 11:21

Szerző:

Nagy Melanie, azaz G.w.M exe meghökkentő nyilatkozatot adott a Fókusz című műsornak, amit az RTL szerda este sugárzott. A riport említi, hogy Kulcsár Edinával kapcsolatosan súlyos vádakat hozott fel a múlt héten egy honlap, de ezekről a vádakról Nagy Melanie a következőket mondja:

„nem tartom magam arra feljogosítva és felhatalmazva, hogy ebben ítélkezzek. Természetesen az, hogy milyen környezetben nevelkednek a gyermekeim, az nagyon fontos, úgyhogy vannak ezzel kapcsolatban fenntartásaim, de még meglátjuk, hogy hova tart ez a történet.”

Az interjúban szóba kerül az is, hogy G.w.M az utóbbi napokban többször is beszólt az exének, és Nagy Melanie szerint ez a téma a fent említett vádaktól nem független:

„nem lehet nem észrevenni, hogy ez a mocskolódás azóta tart az irányomban a gyerekek apja felől, amióta kialakult ez a botrány körülöttük. Én azt gondolom, hogy ez részükről egyfajta elterelés is lehet, hogy ne azzal a témával legyen tele a média, hanem ezzel. Ezzel, hogy rólam valótlan állításokkal elő.”

G.w.M-nek és Nagy Melanie-nak két gyermeke született, és bár polgári házasságot sosem kötöttek, Nagy Melanie szerint férjnek és feleségnek tekintették egymást.

„Azok sem voltak igazak, hogy nem engedem, hogy lássa a gyerekeket úgy, ahogy szeretné. Ahogy az sem igaz, hogy több száz millió forintot hagyott nekem vagy Porschét hagyott nekem vagy Mercedest hagyott nekem. Nem igaz, és egyébként nem is tartozik a nagy nyilvánosságra”

– cáfolja Nagy Melanie exe vádjait. Hozzáteszi, azt sem érti, miért vonja G.w.M kétségbe Nagy Melanie végzettségét, hiszen a rapper maga is ott volt a diplomakiosztón. Alább látható a teljes riport, amivel kapcsolatban Kulcsár Edina már be is jelentette, hogy perelni fog.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)