Kulcsár Edina kiakadt, beperli az RTL-t, amiért megvádolták: Nekem tiszta a lelkiismeretem

Kulcsár Edina hosszú, drámai posztban reagált az elmúlt napok történéseire, és ez alatt nem csak az esküvőjét értjük.

2023. március 2., 07:23

Szerző:

Kulcsár Edinával kapcsolatban még a múlt héten közölt döbbenetes vádakat egy internetes portál. A vádakat nem sok más médium vette át (így például mi sem), de a közösségi médiában elég hamar terjedni kezdtek, reagált rájuk többek között Pottyondy Edina, illetve Mérő Vera és Osváth Zsolt is.

Maga Kulcsár Edina azonban nem reagált, részben talán azért, mert közben volt az esküvője: szombaton férjhez ment az exével még mindig hadakozó G.w.M-hez. Az egykori szépségkirálynő szerda este publikált egy posztot az Instagramon, ami egy képet tartalmaz az igen kimondásának napjáról, valamint egy hosszú kirohanást, amiben minden bizonnyal a Fókusz szerda esti riportjára reagál, amelyben megint elhangzottak ezek a bizonyos vádak.

Kulcsár Edina a következőket írja:

„egy olyan világba csöppentem, ami tele van gyűlölettel, rosszindulattal, hazugsággal, ráadásul a legaljasabb eszközökkel próbálják az embert besarazni. Egy ideje így élem az életem, és mindezt csendben, a lehető legméltóságteljesebben igyekszem még így is tűrni. Sokszor nehéz nem reagálni velem/velünk kapcsolatos dolgokra, főleg nekem, akinek a maximumon ég az igazságérzete, de az elmúlt 1 év nagyon sok mindent tanított. A férjem szeretete és támogatása pedig az, ami nap mint nap körbeölel mint egy pajzs, és ez hatalmas lelkierővel ruház fel. Vannak akiknek fáj más boldogsága és emiatt számunkra elég egyértelmű tényeken alapszik, hogy az ilyen egyének míg a közönség előtt áldozati bárányok szerepében tetszelegnek, addig a háttérben magával az ördöggel paktáltak le! Sajnos az ilyen embereknek a sötétség az, ami nem engedi látni az igazi boldogságot, ott csak az képes minimális elégtételt adni, ha más boldogságába belerondíthatnak, amit bármi áron képesek elérni, de én még ennyi gonoszság után is képes vagyok hinni a jóban és csak azt kívánom az ilyen embereknek, hogy gyógyuljanak meg! Nekik is jár a boldogság, csak rossz helyen keresik! Nekem tiszta a lelkiismeretem. Mindig úgy éltem az életem, hogy soha, minimálisan sem akartam senkinek semmi rosszat, de még csak kívánni sem kívántam.. és hiszem, hogy emiatt ajándékozott meg a sors azzal az a sok jóval, ami most körbevesz! Sosem éreztem még azt, hogy nem érdekel mi történik a világban, vagy, hogy ki mit mond rám (legyen az hazugság is), mert tudom, hogy Ő mellettem van, ráadásul a nehézségek csak még jobban összekovácsolnak!”

Az egyik kommentelő felveti, hogy ő biztosan beperelné az RTL-t azért, hogy kész tényként közöltek bizonyos dolgokat. Kulcsár Edina a következőket válaszolja erre:

„természetesen ez fog történni, ahogy minden más platformmal szemben, akik így tettek. Semmi kedvem már ehhez az egészhez… de azért hagyni sem fogom magam, csak én nem a nyilvánosság előtt kívánom már ezt csinálni. Nem érdekel, ki mit gondol, de akinek van egy kis esze és követi a történéseket, szerintem annak egyértelmű, hogy mi folyik itt! Annyira sajnálatos, hogy ilyen világot élünk!”

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)