Kulcsár Edina és G.w.M a gyerekeik elől is eltitkolták az esküvőt

Kulcsár Edina és G.w.M a hétvégén kimondták a boldogító igent. 

2023. február 27., 07:21

Szerző:

Mint megírtuk, összeházasodott Kulcsár Edina és G.w.M. A pár Budapesten, a 9.kerületi hivatal házasságkötő termében esküdött meg, és csak a szűk családjuk, valamint két tanú volt jelen a nagy napon. A rapper később egy Instagram-posztban jelentette be az örömhírt. 

„Nagy nap volt ez! Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is! Megváltozott minden mióta együtt vagyunk, sokkal jobb minden és ezeket nem lehet szavakba önteni! Köszönök neked mindent drága gyönyörű feleségem! U.i.: A nagy buli pótolva lesz a baba születése után!”

- írta a posztjában G.w.M.

A zenész nemrég a Blikknek árult el részleteket az esküvőjükről: 

„A tegnapi volt életem legboldogabb napja! Először és utoljára nősültem meg, csodálatos élmény volt. Alapvetően igyekszünk óvni a magánéletünket, ez alatt pedig azt értem, hogy szándékosan nem mondtuk el, mikorra tervezzük az esküvőt. Szerettük volna úgy megélni, hogy teljes mértékben a miénk legyen ez a pillanat, illetve azt, hogy a szerelmünk beteljesülésének napja teljesen zavarmentes legyen. Mi viszont már régóta tudtuk, hogy ez lesz a mi nagy napunk”

- nyilatkozta G.w.M, aki kitért a kérdés alól, hogy a gyerekek tudtak-e a frigyről. 

A rappernek két gyermeke van az előző kapcsolatából, az édesanyjuk Nagy Melanie. Kulcsár Edinának és Csutinak szintén két közös gyermeke született a házasságukból, akiket azóta is közösen nevelnek. Nagyon úgy tűnik, hogy a négy gyermek nem tudott arról, hogy mit tervez G.w.M és Kulcsár Edina.

„Úgy tudom, nemcsak nem voltak jelen a gyerekek, de nem is tudtak róla sem Edina, sem pedig Márk részéről”

- mondta a lapnak a család egyik ismerőse.

 Kulcsár Edina férje azt is elárulta, hogy majd egyszer egy nagyobb lagzit is szeretnének, ahova mindenkit meghívnának. A terveik szerint ez már idén nem fog megvalósulni, de a rapper elmondása szerint minél előbb sort kerítenek rá.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)