Nagy Melanie érdekes pálfordulást vett észre G.w.M-en

G.w.M exe arról is beszélt, hogy annak idején nem lett volna pénzük egy esküvőre.

2023. március 3., 14:09

Szerző:

Újabb részleteket publikált az RTL a G.w.M exével és gyermekei anyjával, Nagy Melanie-val készült interjúból. Az alább megtekinthető videóban a kétgyermekes anyuka elmeséli a Fókusznak, mi az, amiről a rapper ezek szerint elkezdett máshogy gondolkodni, amint a kapcsolatuk az édesanyával véget ért:

„ő a médiában korábban is és most is azt hangoztatja, hogy számára fontos, hogy amíg a gyerek szükségletei úgy tartják, addig az anyuka háztartásbeli legyen, hogy úgymond az érzelmi biztonságot meg tudja adni. Nekem az a furcsa, hogy amióta a közvetlen háztartásából kikerültek a gyerekek, azóta már nem olyan fontos neki ez.”

Ezek szerint G.w.M csak addig várta el, hogy Nagy Melanie ne dolgozzon, amíg kapcsolatban voltak. Bár továbbra is Nagy Melanie a közös gyerekek anyja, most, hogy G.w.M már Varga Edinával van kapcsolatban, már nem zavarja a rappert, hogy a gyermekeit egy dolgozó nő neveli.

Nagy Melanie utal arra is, hogy G.w.M nemrég azt posztolta a közösségi médiában, hogy első két gyermeke anyjával azért nem házasodtak össze, mert ő megkérdezte tőle, hogy egy lagzit vagy egy autót szeretne-e, és Nagy Melanie az utóbbit választotta, így esküvőről szó sem volt. Nagy Melanie erre a részletre egészen másként emlékszik:

„mi 2021 novemberében még terveztük a közös esküvőnket. [...] Az én tudomásom szerint azért nem házasodtunk össze, mert erre nem voltak anyagi kereteink. Nem azért, mert ő autót vásárolt nekem helyette.”

Nagy Melanie mondja is, hogy létezik olyan, 2021-es interjú G.w.M-mel, amiben a rapper említi, hogy az esküvőjükre készülnek. Alább lehet megtekinteni a teljes összeállítást.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)