Sáfrány Emese szakítása után kemény kritikát fogalmazott meg a népszerű műsorvezető

Tokár Tomi értetlenül áll a rengeteg szakítás előtt. 

2022. április 11., 08:27

Szerző:

Tokár Tomi az Instagram-oldalán fogalmazott meg kritikát azzal kapcsolatban, hogy mostanában hányan döntenek a válás mellett, amint a kapcsolatban problémák merülnek fel. A népszerű tévés hat éve van együtt feleségével, azóta egy közös kisfiúk is született. Most elmondta a véleményét:

„Döbbenet, hogy ilyen sokan elválnak. És nem 10-20 év után, hanem akkor, amikor még csak érik egy kapcsolat. Mögöttük friss házasság, kisgyermek, előttük a jövő, amilyet nyilván nem akartak. De hogyan lehet valaki ennyire biztos a szakításban, ha még néhány éve ennek a tökéletes ellentétére tette fel az életét, bevállalva, hogy bármi is lesz kitart a párja mellett? Mi változhat meg ilyen rövid idő alatt? Közeli, távoli ismerősök, ismert emberek, hetente jelenti be valaki, hogy ennyi és nincs tovább. Egy nehéz "örökké" után ennyire könnyű lenne a "sohatöbbé"? Engem minden ilyen sztori lehangol személyes kötődés nélkül is, leginkább - ha van - a gyerek helyzete miatt. Értetlenkedve olvasom, főleg mikor mindannyian barátként, nincsharmadikfél és óriás összhangban...”

- írta a bejegyzésében a műsorvezető.

A celebvilágban idén valóban sok válást történt: először Meggyes Dávid és Horváth Gréta szakításától volt hangos a sajtó, nem sokkal később pedig kiderült, hogy a vállalkozó Stana Alexandra táncosnő oldalán találta meg a boldogságot. Később Kulcsár Edina és Csuti szakítottak, míg a modell a rapper G.w.M-el esett szerelembe, a gyermekei apja csak néhány hete jött össze új párjával, Reginával. Janicsák Veca februárban vallott a szakításáról a férjével. Néhány napja pedig Sáfrány Emese jelentette be, hogy kevesebb, mint egy évvel a közös gyermekük születése után szakítottak a vőlegényével, Hornyák Ádámmal.

2022 a szakítások éve

Sáfrány Emese és a párja szakítottak: íme, mit üzen a kismama gyermeke apjának

Janicsák Vecát dühös nyilatkozatban támadja az exférje: Szomorú, hogy előrébb való volt a videóklipje

Hivatalosan is elvált Horváth Gréta és Meggyes Dávid

Kulcsár Edina élő adásban reagált arra, hogy Csutinak is van már új szerelme

(Kiemelt kép: Tokár Tomi Instagramja)