Sáfrány Emese és a párja szakítottak: íme, mit üzen a kismama gyermeke apjának

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám 4 évig voltak együtt, kisfiuk tavaly júliusban született meg.

2022. április 9., 08:32

Szerző:

Sáfrány Emese Instagramján pénteken későn este jelent meg egy poszt, amely szerint a légtornász-médiaszemélyiség és párja, Hornyák Ádám szakítottak. A hír váratlanul érhette a követőket – a pár 4 éve van együtt, és kisfiuk, Nolen még egy éves sincs sincs: 2021. júniusában született meg.

Sáfrány Emese ennyit ír a szakításról, a magánéletük tiszteletben tartását kérve:

„úgy látszik, ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben.”

A kismama a következő sorokkal exét szólítja meg, akivel a fentiek szerint egy ideje már nincsenek együtt, csak most ezt a pénteket választották a hír bejelentésére:

„őszintén köszönöm neked ezt a közel 4 évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a sok tanítást, amire melletted jöttem rá és természetesen fiunkat Nolent, hogy általad anya lehettem.”

Érdekesség, hogy nem ők az elsők idén, akik a péntek késő esti időpontot választják a szomorú hír bejelentésére: Kulcsár Edina és Csuti szintén egy péntek estét választottak arra januárban, hogy kapcsolatuk végéről beszámoljanak a nyilvánosságnak, talán abban reménykedve, hogy hétvégén kevésbé gyorsan terjednek az információk.

Szintén januárban volt, hogy Kulcsár Edináék válása kapcsán Sáfrány Emese az Instagramon a szakításokról beszélt, illetve arról, hogy hogyan lehet elkerülni a szakításokat. A teljes összefoglalóért kattintson ide, de íme egy idézet:

„sok apuka (néha az anyukák is) nem bírja a sok lemondást, a sok felelősséget, és inkább menekül, vissza a régi laza életébe, a haverok-buli…, mert ott nincsenek gondok. Szóval rengeteg új probléma okoz feszültséget egy kapcsolatban a baba születése után. [...] A kapcsolatunkba is igyekezzünk energiát tenni, figyeljünk a másikra, kedveskedjünk neki, ha tehetjük, csináljunk randiprogramokat. Ne aggódj! Jó anya, jó feleség vagy! Mindent ösztönösen jól csinálsz, engedd el a félelmeidet! Mindehhez pedig két ember kell, mindkettőtöknek ugyan úgy sok -sok energiát kell ebbe beletenni!”

Még több Sáfrány Emeséről

Döbbenetes, hogy lefogyott szülés után 2 héttel Sáfrány Emese

Sáfrány Emesét súlyos baleset érte, azonnal kórházba szállították

Sáfrány Emese a balesete után először mutatta meg új arcát

(Kiemelt kép: Sáfrány Emese Instagramja)