Berkiék, Szabó-Kulcsárék – újabb híresség mondta el sarkos véleményét a válásokról

Berkiék, Horváth Grétáék és Kulcsár Edináék kapcsán a válásokról lehet most rengeteget hallani. Még valaki hozzászólt.

2022. január 28., 13:21

Szerző:

Minden bizonnyal például Berkiékre, Horváth Grétáékra és Szabó-Kulcsárékra is utal Sáfrány Emese legutóbbi posztja, amit az influenszerkedő kismama a következő mondattal vezet be: „mostanában rengeteg válásról, szakításról hallunk a médiában. Ezekre én is reagálnék azzal, hogy egy igen komoly témáról szeretnék beszélni.”

Horváth Grétáéknak ugyan nem született közös gyermeke, de Berki Krisztián és felesége nyíltan beszélnek arról, hogy kislányuk születése után a válás közelébe kerültek. Kulcsár Edina és Szabó András Csuti problémái szintén azután jelentkeztek, hogy született két gyermekük, és Sáfrány Emese az alábbi posztban arra hívja fel a figyelmet, hogy egy baba érkezése mekkora terhet ró egy kapcsolatra. Természetesen tapasztalatból mondja mindezt: a médiaszemélyiség-légtornász kisfia tavaly júniusban született meg.

„Sok lemondás, sok újdonság és hatalmas felelősség! Ez mind egy gyerekkel jár! Az élet átalakul, az addigi párkapcsolat már más lesz, család lesztek! Sok apuka (néha az anyukák is) nem bírja a sok lemondást, a sok felelősséget, és inkább menekül, vissza a régi laza életébe, a haverok-buli…, mert ott nincsenek gondok. Szóval rengeteg új probléma okoz feszültséget egy kapcsolatban a baba születése után”

– hívja fel a figyelmet Sáfrány Emese.

„A kapcsolatunkba is igyekezzünk energiát tenni, figyeljünk a másikra, kedveskedjünk neki, ha tehetjük, csináljunk randiprogramokat. Ne aggódj! Jó anya, jó feleség vagy! Mindent ösztönösen jól csinálsz, engedd el a félelmeidet! Mindehhez pedig két ember kell, mindkettőtöknek ugyan úgy sok -sok energiát kell ebbe beletenni”

– ad néhány tanácsot Sáfrány Emese a posztjában.

Még három korábbi cikkünk, amelyekben válásról volt szó

Berkiék arról beszéltek, volt, hogy úgy gondolták, jobb lenne, ha elválnának

Árpa Attila magyarázkodik: Nem miattam válik a táncpartnerem

G.w.M. 25 milliós adóssággal hagyja el a családját

(Kiemelt kép: Sáfrány Emese Instagramja)