Döbbenetes, hogy lefogyott szülés után 2 héttel Sáfrány Emese

Most azt is elárulta, mi a titka!

2021. július 4., 15:12

Szerző:

Sáfrány Emese két héttel ezelőtt hozta világra első kisfiát, aki a Nolen nevet kapta. A légtornász az egész terhességét végig dokumentálta, és ezt meg is osztotta a követőivel. Így az sem meglepő, hogy a szülés után is beszámol arról, hogyan alakul az életük a kicsivel.

Legfrissebb posztjában azt mutatta meg, hogy alig két héttel a terhessége után már szinte teljesen visszanyerte régi alakját. A bejegyzésben azt is kihangsúlyozta, hogy a szülés után 13 nappal nem ez a legfontosabb az életében, de azért szívesen megosztja a tapasztalatait a témában. 

„Bevallom, azért én is meglepődtem, azt gondoltam, hosszabb idő lesz, mire a hasam visszahúzódik, de ezek szerint némi odafigyelés tényleg sokat számít”

– írta Sáfrány Emese közösségi oldalán, majd azt is hozzátette, pontosan mikre figyelt oda:

„Fontosnak tartom, hogy már a terhesség előtt rendszeresen sportoljunk, és amennyiben az orvosunk is jóváhagyja a várandósság alatt is mozogjunk könnyedén, jólesően. (Viszont semmiképpen ne babavárás alatt kezdjünk új / megterhelő sportba.) Az egészséges táplálkozás szintén elengedhetetlen része annak, hogy fittek és egészségesek legyünk a terhesség alatt és után egyaránt. Viszont hangsúlyozni szeretném, ne diétázzunk! Már várandósság előtt érdemes kialakítani egy tartható és egészséges életmódot, ami a változatos és kiegyensúlyozott étkezés elveit követi.”

Íme alább a teljes poszt:

(Kiemelt kép: Instagram/@safrany_emese_)