Kulcsár Edina élő adásban reagált arra, hogy Csutinak is van már új szerelme

Kulcsár Edina arról is beszélt, miben jobb a mostani kapcsolata, mint a korábbi volt.

2022. április 7., 15:18

Szerző:

Kulcsár Edina volt az egyik vendége csütörtök reggel az Ébredj velünk! című műsornak a Life TV-n. A volt szépségkirálynő elsősorban párkapcsolatairól beszélt: az előzőről, valamint méginkább a mostaniról. A modell-influenszer azt mondja, hogy amíg korábbi párjával, Szabó András Csutival problémát okozott nekik, hogy nem tudtak elszakadni a telefonjuktól, nem tudtak egymásra figyelni, addig G.w.M mellett annyira megfeledkezik a mobiljáról, hogy már többször is elhagyta a készüléket.

„A Márk annyira ugyanazon a hullámhosszon van, mint én, hogy egy nézésemből tudja, hogy mire gondolok. Annyira más, amikor nem kell elmondanom... Sőt, megkérdezi, érdeklődik. Képesek vagyunk órákon át beszélgetni, amivel én korábban nem találkoztam. És nem munkáról, hanem az érzéseimről”

– hasonlítja össze Kulcsár Edina mostani kapcsolatát az előzővel.

Csutiról a héten derült ki, hogy már neki is van új kapcsolata, a jelenleg Regina néven ismert volt modellről ide kattintva olvashat többet. Kulcsár Edina a következőképpen fogalmaz volt férje új párjáról:

„egy-két napja most már látható, hogy van barátnője is, aminek én eszméletlenül örülök. Kívánom neki tiszta szívből, hogy találja meg azt a párt, akivel tényleg ugyanaz a szeretetnyelvük, ugyanúgy tudnak kommunikálni. Én tényleg nagyon szeretném, hogy ez bekövetkezzen.”

Kulcsár Edina hozzáteszi, hogy a gyerekek örökre össze fogják őket kötni egymással Csutival, és elismeri, hogy bár az elején voltak szappanoperába illő jelenetek közöttük, most már mindent megtesznek azért, hogy jól álljanak hozzá a helyzethez. Az influenszer-üzletasszony azt mondja, hogy ha komolyra fordulnak a dolgok, szívesen találkozik majd Csuti új barátnőjével, már csak azért is, hogy tudja, kivel lesznek a gyerekek, amikor az apjuknál vannak.

Íme a teljes interjú.

Emlékezetes pillanatok az Ébredj velünk!-ből

Ábel Anita élő adásban alázta porrá Berki Krisztiánt

Molnár Gusztáv elismerte, hogy nem először ütötte meg a fiát augusztusban

Hajdú Péter újszülött kisfia ezért nélkülözi az anyatejet

(Kiemelt kép: Life TV/Ébredj velünk/YouTube)