Molnár Gusztáv elismerte, hogy nem először ütötte meg a fiát augusztusban

Életében kétszer adott pofont a fiának Molnár Gusztáv saját bevallása szerint.

2022. január 27., 15:09

Szerző:

Tavaly augusztusban robbant ki Molnár Gusztáv gyermekbántalmazási botránya azzal, hogy a színész egykori élettársa bántalmazással vádolta meg az édesapát. Idő közben a tévénézők a Nyerő páros című realityből jobban is megismerhették Molnár Gusztávot, aki idén januárban Jakupcsek Gabriella műsorában azt mondta, mérgében egy pofont adott a fiának azon a bizonyos alkalmon, amelyre az édesanya a vádjait alapítja.

Molnár Gusztáv és felesége, Fazekas Vivien most a Life TV reggeli műsorában szerepelt, az Ébredj velünkben, ahol tisztáztak egy-két olyan kérdést, amely a korábbi interjú kapcsán, illetve az arra érkezett reakciók kapcsán merültek fel. Két és fél héttel ezelőtt Molnár Gusztáv volt élettársa nyílt levélben foglalkozott az esettel. Írásában azt állítja, hogy a színész többször is megütötte a fiát, nem csak akkor, augusztus 14-én, valamint azt is, hogy azon a bizonyos alkalmon volt párja „masszívan részeg” volt.

Arra a kérdésre, hogy tényleg megütötte-e korábban is a fiát az ominózus eset előtt, Molnár Gusztáv igennel válaszol a friss interjúban, de hozzáteszi, hogy csak egy ilyen alkalom volt, és el is meséli az esetet. Egy parkban volt a kisfiával, és a fiú elbiciklizett valahova, ahol az apja nem láthatta. Ekkor Molnár Gusztáv szavai szerint a következők történtek:

„hallottam egy kocsit lefékezni, ajtó ki-becsuk, padlógáz, autó el. Rohantam oda, a bringa a földön volt, elkezdtem ordítani, hogy »hol vagy, kisfiam, hol vagy? Mi van veled? Úristen, elrabolták a gyerekemet! Elrabolták a gyerekemet!« Elkezdtem zokogni. Most rendőrt hívjak? Az anyját hívjam? Vagy mi? Megtaláltam, egy bokorban guggolt és rajtam röhögött. Akkor kirántottam a bokorból és kapott egy pofont. Utána megöleltem és bocsánatot kértem, hogy rettenetesen sajnálom, hülye voltam, megijedtem, soha többet nem csinálok ilyet, bocsánat. Emberek vagyunk és hibázunk.”

Molnár Gusztáv arra is válaszol, hogy részeg volt-e, amikor az augusztusi eset történt, amint azt az édesanya állítja. A színész elismeri, hogy egy borkóstoláson voltak előtte, de hozzáteszi, hogy akkor már három órája az autóban ültek. Válaszában felhívja a figyelmet arra, hogy bár minden bizonnyal volt valamennyi alkohol a szervezetében, ez nem volt olyan mértékű, hogy a viselkedését különösebben befolyásolta volna, azaz az édesapa nem ismeri el, hogy masszívan részeg lett volna, mint ahogy azt az édesanya a nyílt levélben állítja.

Molnár Gusztáv azt mondja, hogy nagyon sajnálja ezt az egészet, és úgy érzi, az édesanyának nem kellett volna augusztusban a nyilvánosság elé vinnie az ügyet, mert nem szolgálja a kisfiú érdekét, hogy a szülők vitája a nyilvánosság előtt zajlik, bárkinek is van igaza. Így fogalmaz:

„bármi is az igazság, én a fiamat sajnálom ebben az egészben a legjobban. 9 éves, az osztálytársai már facebookoznak, néznek híreket, a szülők mindenképpen. A gyerek semmiképpen nem jön ki belőle jól.”

A színész hozzáteszi, hogy fél éve nem találkozott a fiával, és arra a kérdésre, hogy próbálta-e felvenni a kapcsolatot, annyit válaszol, hogy „én, őszintén, félek”. Molnár Gusztáv később említi, hogy de legalább az anyagi helyzete stabil: kerti bútorok viszonteladásával foglalkozik jelenleg, de egy amerikai filmet is fog forgatni 2022-ben.

A 2021-es Nyerő Páros versenyzőiről írtuk

Videó: Kárpáti Rebeka a szakításáról vallott, nem sokan beszélnek így az exükről

Nádai Anikó a második gyermekét várja

L.L. Junior volt feleségével szemben ejtették a vádat

(Kiemelt kép: YouTube/LifeTV)