L.L. Junior volt feleségével szemben ejtették a vádat: mégsem ő fogta kisfia kezét a halálos balesetkor

L.L. Junior volt feleségével, Hopp Csillával volt a hat éves Dávid, amikor elütötte az autó, de nem az anya fogta a gyermek kezét.

2022. január 14., 13:51

Szerző:

L.L. Junior és volt felesége, Hopp Csilla borzalmas tragédiát éltek át 2019-ben, amikor közös kisfiuk, Dávid az akkori híradások szerint egy útkereszteződésben kirántotta a kezét édesanyja szorításából és az úttestre szalad, ahol elgázolta egy arra haladó autó. A kisfiú a baleset következtében életét vesztette, és halála körülményeit azóta is vizsgálják a hatóságok.

A Blikk írja, hogy az ügyben annyi fejlemény történt most, hogy az ügyészség ejtette a vádat Hopp Csillával szemben. L.L. Junior és Hopp Csilla még 2016-ban váltak szét, három évvel a kisebbik fiuk halálát követelő tragédia előtt, és a rapper most arról nyilatkozott a lapnak, hogy örül amiatt, hogy nem áll fenn tovább a vád volt feleségével szemben.

L.L. Junior nyilatkozata ezen kívül a következőket is tartalmazza azzal kapcsolatban, hogy megszüntették az eljárást:

„olvastam az ügyészség közleményét, és azt tudom mondani, hogy olyan nincs, hogy ne legyen felelőse egy hároméves gyerek halálának. A közleményt olvasva beigazolódott, hogy nem Csilla fogta a gyermekünk kezét, hanem a barátnője felügyeletére bízta Dávidkát, aki korábban éveken át vigyázott a fiúkra, és addig a napig nem is volt soha semmi gond.”

A Blikk egy másik cikkében idézi a kerületi ügyészség fent említett leírását arról, hogy hogyan történt a baleset, és ebben többek között a következők szerepelnek:

„Dávidka – az idősebb testvérét követve – lelépett a zebrára, ám a mellette álló felnőtt nő, aki Hopp Csilla barátnője, visszahúzta őt, visszatartotta, majd rászólt, hogy nem szabad továbbmenni, mert piros a lámpa. Ezt követően – mivel kizárólag ő tartózkodott közvetlenül a gyermek mellett, aki így az ő felügyelete alatt állt – megfogta a kisfiú kezét. A gyermek ennek ellenére pár másodperc múlva ismét kiszaladt az úttestre, ahol egy szabályosan, 42-43 km/h sebességgel közlekedő autós elütötte. A tragédiára a vád szerint Hopp Csilla barátnőjének mulasztása miatt került sor.”

Hopp Csillával kapcsolatban egy másik hír is érkezett egy héten: a Story magazin azt írta róla, hogy végre kibékült Körtvélyessy Kingával, L.L. Junior mostani feleségével. Róluk ide kattintva olvashatja el összefoglalónkat.

(Kiemelt kép: dfp.hu)