Ábel Anita élő adásban alázta porrá Berki Krisztiánt

Sünszülést is emlegetett az interjúban.

2021. november 10., 14:13

Szerző:

Kislánya pénteki, élőben közvetített születése után Berki Krisztián először hétfőn a Mokka című műsor vendége volt a TV2-n, erről az ide kattintva megnyitható cikkünkben írtunk részletesebben. Szerdán Berki szintén a szülés témájával az őt egykor műsorvezetőként foglalkoztató Life TV-be tért vissza, az Ébredj velünk című adásban adott interjút.

Itt azonban Ábel Anita nem igazán leplezett ellenszenvvel fogadta, az alább megtekinthető interjúnak különösen a kezdete sikerült kínosra.

„Szeretném, ha nem értenéd félre és nem támadásnak vennéd, amit most mondani fogok: én nem tudok ezzel azonosulni, amit ti csináltatok, és nem is nézem jó szemmel. De ez az én véleményem. És nagyon sok kérdést felvetett bennem ez az egész. Ugye szülő vagyok én is. Hogy van-e joga egy szülőnek egy ilyen pecséttel indítania a gyerekének az életét. És most nem arra gondolok, hogy nem vártátok szeretettel, vagy akárhogy élőben közvetítettétek ezt a dolgot, hanem arra, hogy én azért elolvastam itt a kommenteket, és az egész őrület, ami ekörül zajlott, nem volt mindig pozitív. Én hiszek ebben, hogy ezek az energiák elérnek az emberhez. Megéri ez?”

Berki Krisztián erre visszakérdez, hogy Ábel Anita megnézte-e a szóban forgó közvetítést. Erre a műsorvezetőnő a következőképpen válaszol:

„Nem, ne haragudj. Ha te szültél volna egy nyulat vagy egy sünt, akkor megnéztem volna.”

Berki Krisztián erre annak ad hangot, hogy nem tartja fairnek, hogy valaki bele se néz a közvetítésükbe, de máris véleményt mond róla. Ábel Anita erre rögtön visszavág:

„Én nem formáltam véleményt, én annyit mondtam, hogy jó-e ez, hogy ilyen negatív...”

Itt egész heves szócsatába megy át a beszélgetés arra tekintettel, hogy Ábel Anita a bevezetőben nagyon is véleményt formált Berkiék közvetítéséről. Az apuka ennek jogosságát pedig megkérdőjelezi annak alapján, hogy Ábel műsorvezetőként meg se nézte a felvételt, amiről szó van, csak kommenteket olvasott.

„De szültem már gyereket, tudom, milyen a gyerekszülés”

– replikázik erre Ábel Anita. A beszélgetés innentől kicsit nyugodtabb mederben folyik, hogy Berki Krisztián kifejthesse, hogy még mindig nem tudja, pontosan mennyi pénzt keresett a közvetítésért elkért, szerinte jelképes nézői díjakkal, azon meg végképp nem gondolkodtak még, hogy mit fognak kezdeni az összeggel. Amire becslések egyébként vannak, ezekbe itt olvashat bele.

(Kiemelt kép: YouTube / Life TV / Ébredj velünk)