Hivatalosan is elvált Horváth Gréta és Meggyes Dávid

Már papíron sincs együtt Horváth Gréta és Meggyes Dávid.

2022. március 30., 09:12

Szerző:

Horváth Gréta idén januárban jelentette be, hogy férje, Meggyes Dávid elhagyta. Később kiderült, hogy az üzletember a népszerű táncosnő, Stana Alexandra oldalán találta meg a boldogságot. Most kiderült, hogy hivatalosan is vége a házasságuknak.

Horváth Gréta a HOT! Magazin megkeresésére elárulta, hogy az új élet most kezdődik csak igazán számára, hiszen hivatalosan is kimondta a válását a bíróság. A lapnak elárulta, hogy boldognak érzi magát, valamint arról is beszélt, hogy mostanra nyitott lenne-e már egy új szerelemre.

A sztár elmondta, hogy nem keresi görcsösen a szerelmet, nem kapcsolatfüggő, valamint azt is régen megtanulta már, hogy nem szabad, hogy egy nő kizárólag a társától várja a boldogságot. Hozzátette, hogy egy nagyon erős családi és baráti bázissal rendelkezik jelenleg és élvezi, hogy újra lett szociális élete, ami korábban is volt, de nem ilyen minőségben. 

„A barátnőm biztat, és egy ideje én is elhiszem, amit mondogat: valahol biztos él egy olyan férfi, aki elalvás előtt éppen olyan nőt kíván magának, amilyen én vagyok”

- mondta a lapnak Horváth Gréta.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid szakítása

Horváth Gréta dühében milliós kárt okozott, amikor férje bejelentette, hogy elhagyja – íme, mivel

Meggyes Dávid kommentálta a válása körül zajló vitákat: Nem én vagyok a patás ördög

Horváth Gréta meglepően reagált arra, hogy férje Stana Alexandra miatt hagyta el

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagramja)