Trágár kirohanásban vallotta be az X-Faktor sztárja: az alkoholba menekül a depresszió és az önsajnálat elől

„Ezt videóban akartam, de közben bebasztam” – írja az X-Faktorból ismert, 21 éves énekes.

2022. február 6., 10:29

Szerző:

A 2019-es X-Faktorban tűnt fel Gödöllei Emánuel, azaz művésznevén Manuel. Bár csak a negyedik helyen végzett a tehetségkutatóban, az évadának egyik legsikeresebb előadója ő, párszáz követés választja el őt attól, hogy negyedmillió rajongója legyen az Instagramon. A 21 éves rapper-énekes azonban szombati, győri fellépése kapcsán keserű hangvételű és trágár szavakkal tűzdelt kirohanást posztolt automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban. A következőket írja:

„össze kell szednem magam miattatok és magam miatt. Nem lehet depressziósan letolni ezeket a bulikat, és inni se ihatok folyamat. Le se tudom írni, mennyire lent érzem magam egy ideje, közben meg ennyi pozitív dolog mellett geci nem lehetek belebuzulva az önsajnálatba. Lehet, ezt most meg kell élnem, aztán megint jó lesz, de mindenesetre hálás vagyok, hogy élhetem az életet, amit választottam.”

Manuel a vallomás mellé koncertfelvételeket publikál, valamint videót arról, ahogy iszik és dohányzik. Egy későbbi Instasztoriban a következőket írja a szombat estéről:

„ezt videóban akartam, de közben bebasztam. Szóval annyi, hogy kb. 300-an nem jutottak be a klubba létszámstop miatt, szóval nagyon remélem, hogy ha legközelebb itt leszek, akkor mindenkivel pótoljuk, aki ma nem tudott bent lenni!”

Mértékkel!

Tóth Andit lealkoholistázták, visszaszólt

Kollányi Zsuzsi az édesanyjáról vallott: Volt, hogy vele ittam

Molnár Gusztáv gyermekének anyja: Nem csak egy pofon csattant el, masszívan részeg voltál

(Kiemelt kép: Manuel Instagramja)