Rossz hír Tóth Gabi, Szabó Zsófi és Schoberték számára: itt a legértékesebb hazai celebek idei listája

A Forbes idén is elkészítette a legértékesebb hazai celebek listáját: Majka és Sebestyén Balázs megint örülhet, Tóth Gabi és Szabó Zsófi kevésbé.

2023. július 26., 07:42

Szerző:

Megint Majka az első és Sebestyén Balázs a második a Forbes magazin által készített listán, de Tóth Gabi és Szabó Zsófi nem örülhet. Ez az összeállítás évről évre sorolja azokat a celebeket, akiket a pénzügyi magazin a legértékesebbnek talál. Azokról a sztárokról van szó, akik a legismertebbek, a legtöbbet szerepelnek, a legkedveltebbek – és mindezzel a legtöbbet keresik.

A lista további előkelő helyeire Rúzsa Magdi, Ördög Nóra és Istenes Bence kerültek, ők a harmadik, negyedik és ötödik helyet foglalják el. A hatodik Hosszú Katinka a legértékesebb sportoló, és mivel a top10-ben benne van még Liptai Claudia, Borbás Marcsi és Csobot Adél is, el lehet mondani, hogy bár az első két helyezett férfi, a nők vannak többen az első tíz között.

A magyar hírességek közül messze a friss házas Palvin Barbara a legismertebb külföldön, az esküvőjéről a Vogue-tól kezdve a People-ig az összes neves magazin beszámolt a múlt héten. A hazai listán ő mégis csak a 12.

A lista legújabb belépői a Valmar Duó, akik valamiért ketten egy celebnek számítanak és a legmagasabb helyezést elérő új belépők a listán. Szintén kicsit rejtélyes, hogy miért pont idén számít újnak Kajdi Csaba Cyla, aki pedig évek óta rengeteget szerepel és nagy ismertségnek örvend, igaz, Tóth Andi is idén új szereplő ezen a listán – ő a huszadik.

Ha valaki bekerül, az azt jelenti, hogy másoknak viszont távoznia kell. Nos, a legnagyobb vesztesek közé tartozik Kasza Tibor, aki 11 helyezést rontott tavalyhoz képest, Rubint Réka 10 lépcsőfokkal került lejjebb, ő már csak a 18, Tóth Gabi pedig 9 helyet esve került a 21. helyre. Schobert Norbert pedig már nincs is ott a legjobb 40 között. Szabó Zsófi számára sem volt jó híre a Forbesnak, a színész-műsorvezetőnő 19 helyet rontva lett 14.-ből a 33.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)