Rubint Réka elkeseredett vallomása: potyogtak a könnyeim, még egyszer nem szeretnék idáig eljutni

Rubint Réka arról vallott, amikor a mélyponton volt.

2023. április 21., 09:32

Szerző:

Rubint Réka a Story magazin Sztárdiéta alcímű különkiadásának nyilatkozott arról, mennyire túlhajtotta magát az utóbbi időben.

A 44 éves edzőnő-inspirátor arról vallott, hogy mélyponton érezte magát, mert nagyon sokat vállalt, de már nem bírta:

„tavaly nyáron, amikor hétvégente 1200-1400 kilométert utaztam az ország különböző pontjai között, és 5-7 fellépést tartottam, volt olyan, hogy egy hétvége után csak ültem, és potyogtak a könnyeim a fáradtságtól. Még egyszer nem szeretnék idáig eljutni. Erre az évre elhatároztam, hogy megtanulok egy kicsit kevesebbet dolgozni.”

Úgy tűnik, elhatározását be is váltotta, mert már heti annyi órát tart csak, amennyit anno naponta tartott. Persze azért emellett még plusz fut és konditerembe jár, mert...:

„mindig fontos marad, hogy jó formában legyek, de már nem központi kérdés a külsőm, mint fiatalabb koromban. Már nincs bennem kényszeresség. Nehéz volt idáig eljutni, és belátni, hogy a kor előrehaladtával egyszerűen több idő kell a regenerálódásra.”

És ha már alapvetően a sztárdiétákról szól a lap, Rubint Réka azt is említi, hogy az unokáit is megtanítja majd arra az „étkezési kultúrára”, amiben hisz.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)