Rubint Réka szépségversenyt fog zsűrizni, nem is akármilyet: egy megashow jön Dubajból!

Rubint Réka mellett Vasvári Vivien is benne lesz a zsűriben.

2023. január 17., 14:43

Szerző:

Nagy hír érkezett Rubint Rékáról és Vasvári Vivienről: benne lesznek a Miss Influencer nevű szépségverseny zsűrijében! Egy Magyarországon újdonságnak számító kezdeményezésről van szó, decemberben jelentették be a szervezők, hogy a versenyt idén hazai influenszereknek is megrendezik.

„Alig egy hete került megrendezésre a Világon egyedülálló influenszer-szépségverseny és tehetségkutató Dubajban, a Miss Influencer, de a szervezők már több médiaplatformon bejelentették, hogy a következő állomás Magyarország lesz. Kövess minket, hogy ne maradj le a részletekről! Ami biztos: a jelentkező magyar lányoknak legalább tízezres Instagram-követőtáborral kell rendelkezniük, be kell tölteniük a 18. életévüket a jelentkezés napjáig, illetve magyar állampolgárnak kell lenniük”

– áll a decemberi bejelentésben.

A friss hír az, hogy a félmillió követővel rendelkező Rubint Réka is szerepet kapott az esemény 2023-as, magyar verziójában:

„a Miss Influencer Hungary büszkén mutatja be első zsűritagját, Rubint Rékát, aki a nemcsak a hazai sztárvilág egyik legmeghatározóbb szereplője, de üzletasszonyként és fitneszedzőként is páratlanul motiválja a jövő generációját. Réka minden kvalitás birtokában van ahhoz, hogy releváns hangot adjon a rendezvénynek és kellő professzionalizmussal bírálja a versenyzőket.”

A zsűriben helyet kap még Vasvári Vivien is, őt a következőképpen mutatják be a szervezők:

„Magyarország egyik legsikeresebb influenszere, sztár modellje és üzletasszonya nemcsak azért képviselheti méltón a nemzetközi rendezvénysorozatot, mert életének hihetetlenül korai szakaszában már elképesztő eredményeket tett le az asztalra, de édesanyaként is hatalmas szerepet tölt be a társadalmi felelősségvállalásban és nap mint nap tudatosítja a fiatalokban, hogy kitartó munkával és céltudatossággal nincs lehetetlen.”

Kitartó munkával és céltudatossággal tehát minden bizonnyal ön is meg fogja tudni érteni, hogy mi az a hatalmas szerep, amit Vasvári Vivien a társadalmi felelősségvállalásban betölt.

A szépségversenyre és tehetségkutatóra a jelentkezés hamarosan indul, a fődíj 5 millió forint készpénz lesz.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)