Vasvári Vivien friss fotóján latex fehérneműben pózol

Megvadult tőle a fél internet.

2021. október 25., 11:11

Szerző:

Vasvári Vivien rajongói legnagyobb örömére előszeretettel oszt meg Instagram-oldalán szexi, bevállalós képeket, azonban legutóbb posztolt fotójával minden eddigin túltett.

A Feleségek Luxuskivitelben című műsorban feltűnt Vasvári Vivien nem a visszafogottságáról híres, ami a szívén az a száján. A vagány kétgyermekes anyuka a Farm című műsorban is bebizonyította, hogy elképesztő teherbírása van, és még a kényelmetlen körülmények között is megállta a helyét. A sportolói múltjának és a rengeteg futásnak köszönhetően Vivien alakja irigylésre méltó, éppen ezért büszkén oszt meg olyan fotókat magáról közösségi oldalán, amiken csinos, sokat mutató ruhákban pózol. Ezúttal azonban nem állt meg itt, és legutóbbi képén ami egy fehérneműmárka reklámjához készült, egy fekete, latexfehérneműben mutatta meg bájait a nagyérdeműnek.

A vékony pántokból álló body épphogy takar valamit Vasvári Vivien melleiből és testéből. A fotót természetesen nem hagyhatták szó nélkül rajongói sem, akiknek  jól láthatóan nagy része férfi, és akik nem győzték kommentekben kifejezni a dögös anyuka iránti csodálatukat.

„Atyaúristen, bomba vagy, még több ilyesfajta reklámot kérünk.”
„Dögös Istennő vagy!”
„Szexi az egész tested főleg a melled.”
„Huhu, ez extrém eresztés a titkárnős vagy a nővérkés is nagyot durrantana! Kell a szerkóhoz a főkellék azaz a bomba nő!”

– érkeztek tömegével a bókok.

Ahhoz kétség sem fér, hogy rövid időn belül ez lesz a legnépszerűbb, legtöbb lájkot kapott bejegyzés Vasvári Vivien Instagram-oldalán.

(Kiemelt kép: Vasvári Vivien Instagram-oldala)