Szabó Zsófi a válásáról vallott: Sokáig azt gondoltam, ez életem kudarca

Szabó Zsófi ritkán beszél a magánéletéről, de most megtette.

2023. június 6., 10:15

Szerző:

Szabó Zsófi jó ideje próbál úgy médiaszemélyiségként dolgozni, hogy a magánéletéről minél kevesebbet áruljon el a nyilvánosságnak. Pontosan erről beszél egy új interjúban a Glamour magazinnak, plusz azért egy-két dolgot csak elárul a családi életéről, illetve a kisfiáról.

„Mindig azoknak a táborát erősítettem, akik nem sírnak azért, mert beszélnek róluk, vagy bántják őket. Megértettem, hogy valamit valamiért, az ismertség ezzel jár. Sokáig védtem magam azzal, hogy csendben maradtam, viszont mostanában felmerült bennem a kérdés: értem ki fog kiállni, amikor a negatív emberek hangja elnyomja azokét, akik szeretnek?”

– többek között ezt meséli a Reggeli műsorvezetőnője a mostanában körülötte kialakult helyzetről.

Pedig nem volt ez mindig így, mert Szabó Zsófi annak idején sokáig szinte mindent megosztott magáról a sajtóban:

„a húszas éveimben sokkal közlékenyebb voltam, hamarabb adtam hangot a véleményemnek, folyamatosan úgy éreztem, hogy ismert emberként meg kell felelnem, mindenről be kell számolnom a nyilvánosságnak. Ma már egyáltalán nem érzem így. Évek óta emojikkal kommunikálok a közösségi médiában, ami azért egy picit bánt. Sokszor érzem úgy, hogy hallatnám a hangomat, de közben tudom, hogy a csend adja nekem a legnagyobb biztonságot.”

Mostanában azóta, hogy felbontotta az eljegyzését Shane Tusuppal, szinte semmit sem hallottunk felőle. Most azonban kivételt tett, és olyan nehéz témákat is érint, mint például a válása. Kisfia édesapjával való válásukkal kapcsolatban a következőket mondja:

„a válásom óta kettesben élek a kisfiammal, de erős szövetséget alkotunk a volt férjemmel. Valamiért úgy akarta a sors, hogy találkozzunk, legyen egy szerelemgyerekünk, és aztán mindenki külön, de a legnagyobb tisztelettel és szeretettel tekintve a másikra folytassa tovább az életét. Sokáig azt gondoltam, az életem kudarca, hogy nem sikerült egyben tartani a családunkat, de ma már tudom, hogy a családunk nagyon is egyben maradt, annyi különbséggel, hogy külön élünk a kisfiam apukájával. Az egymás iránti szeretet és tisztelet erősebb, mint valaha.”

Videós interjú is van, ebben többek között kisfia jövője kerül szóba!

(Kiemelt kép: az RTL Reggeli Instagramja)