Szabó Zsófit lepofátlanozták: trágár videóban kapta meg a beosztását a Glamour-gálás botrány kapcsán

Botrány lett a Glamour-gálán fegyelmezetlenül trécselőkből: állítólag Szabó Zsófi is röhögcsélt-szelfizett, amiközben más beszédet mondott.

2023. március 28., 08:56

Szerző:

Szabó Zsófi neve is felmerült most a múlt heti Glamour-gálával kapcsolatos botrány kapcsán. Többek között Tatár Csilla és az alábbi poszt publikálója, Lilu is hozzászólt az ügyhöz. Az RTL többek között műsorvezetője a következőket írta a Women of the Year, azaz Az év női alcímű eseménnyel kapcsolatban:

„a Glamour WOTY gálán a műsorvezető, a főszerkesztő, a győztesek beszéde alatt, a közönség egy része háttal állt, nem figyelt, szelfizett, hangoskodott, amit egyébként Tatár Csilla és még elég sokan szóvá is tettek. Nekem is rengetegen írtatok a posztjaim alá ezzel kapcsolatban. Igen, így volt. Igen, zavaró volt, hiszen nekünk, ez egy fontos pillanat volt az életünkben és, sok munka van mögötte.”

Íme a poszt, amiben Lilu amellett érvel, hogy bár zavaró volt, lehetett számítani rá, de igazából szerinte nem érdemel figyelmet az ügy, illetve nem érdemelnek figyelmet, akik így viselkedtek.

Nos, legutóbbi videójában Osváth Zsolt is hozzászólt az ügyhöz, de ő kevésbé kimérten, mint Lilu. A Való Világból ismert médiaszereplő, aki korábban már igen keményen beszólt egyszer Szabó Zsófinak, most a következőket mondja:

„Szabó Zsófi végig röhögészett és szelfizett, miközben Lilu díjjal a kezében éppen beszédet mondott és köszönte meg a díját, illetve próbált magvas gondolatokat megfogalmazni. Leesik az állunk – de miért? Örüljünk neki, hogy [Szabó Zsófi] nem szart a terem közepére és kezdte el dobálni a többieket. Én azt gondolom, hogy ez is egy teljesítmény. Érthető, hogy nem figyelt egyébként, sem ő, sem sok pályatársa, mert ez pont olyan, mint amikor valaki nekem mondjuk a kriptovalutáról kezd el beszélni. Ez itt egy választékos, többnyire jelentéssel bíró, magyar beszéd volt, mégsem egy cellulitiszkenőcs a Reggeliben, ergo nem biztos, hogy tudják értelmezni. És ha nem tudsz értelmezni valamit, akkor lányos zavarodban mit csinálsz...?”

Osváth Zsolt felhívja a figyelmet, hogy azonban nemcsak Szabó Zsófi volt „pofátlan”, hanem többen is azt csinálták, mint ő, csak egyedül az RTL műsorvezető-színésznőjéről került ki videó. Alább található a teljes videó, amiben Tóth Gabi két legutóbbi botrányáról szintén szó esik.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)