Szabó Zsófi arról beszélt, hogy a nyilvánosság előtt nőtt fel: Követtem el hibákat

Szabó Zsófi elgondolkodtató vallomást tett.

2023. február 1., 11:40

Szerző:

Szabó Zsófi nyilatkozott a Hot! magazinnak, és az interjú a ma megjelent számban olvasható.

A cikkben rengeteg szó esik a futásról, de Szabó Zsófi arról is beszél, milyen volt számára egy híresség lányaként a nyilvánosság előtt felnőni. A következőképpen fogalmaz arról, hogyan illeszkedett be az elmúlt három év alatt a sportolók közé:

„befogadott egy közösség, ahol elég nehéz elismerést szerezni, elérni, hogy ne csak futkorászó celebként tekintsenek rám. Büszke voltam, hogy sikerült. 15 éve állandó megbélyegzéssel van dolgom vagy az ismert apukám, vagy a magánéletem miatt, vagy mert az emberek szeme láttára nőttem fel, s követtem el hibákat. De futás közben nem számít az ismertség, csak az, amit beleteszek, amit kihozok magamból. Azt érzem, erős vagyok, legyőzhetetlen.”

Arról is szó esik a beszélgetésben, mi motiválja Szabó Zsófit, hogy évek óta rendszeresen fusson:

„az egészségem mellett fontos a külső is. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számít. Ugyanakkor a testem, ahogy most kinézek, nem a magamutogatásról szól, hanem a befektetett munkáról. Viszont sokkal több az önbizalmam, sokkal több a lehetőségem, és ezt élvezem. Bár motiválok másokat a változásommal, nem másokért futok, hanem magamért. Már nem kell senkinek semmit bizonygatnom.”

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)