Elképesztő összegeket keres Majka, Sebestyén Balázs és Kasza Tibi: itt vannak a számok

Ők a legértékesebb magyar celebek.

2023. augusztus 2., 08:42

Szerző:

A Forbes néhány nappal ezelőtt elkészítette a legértékesebb magyar celebek listáját. Az első helyen ismét Majka végzett, mint tavaly, a második helyre pedig Sebestyén Balázs került. Kasza Tibi szintén ott van a listán, és ő sem panaszkodhat az anyagiakra. 

Kiderült, hogy Majka cége , a Dyma MM Kft. tavaly decemberben megdöntötte a 2019-es rekordját, 384 millió forintot termelt. A rapper cégéből a profit 78 millió forint volt, valamint természetesen a zenélésből is bőven van keresete. Idén lesz a nagykoncertje Majkának a Budapest Parkban, de egyébként is hazánk egyik legfelkapottabb előadója. 

Sebestyén Balázs cége a a Phova Kft. átlépte a félmilliárd forintos határvonalat. A tévés-rádiós cégének a bevétele a tavalyi évben 503 millió forint volt, amiből 176 millió forint a profit. A népszerű műsorvezető már második éve a második helyen áll. 

Kasza Tibi cége termelt a legtöbbet: 4,68 milliárd forint volt a Manker Beauty árbevétele. A cég profitja pedig  1,3 milliárd forint volt, de ezt az összeget nem vették ki, hanem teljes egészében bent hagyták. 

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)