Tóth Gabinak beszóltak, hogy csak magával törődik – felháborodásában így vágott vissza

Tóth Gabi a kislányával közös képet posztolt, de erre is rögtön akadt beszólás. Az énekesnő nem hagyta annyiban.

2023. november 15., 10:08

Szerző:

Szerda reggel Tóth Gabi a kislányával, Hannarózával közös képet posztolt, megmutatva, hogyan indulnak a reggelek. „Erőm”, „boldogságom” – teszi még hozzá kislányára utalva. Az énekesnő általában nem szokta gyermeke arcát megmutatni a közösségi médiában, ezúttal is csak hátulról fényképezik a kislányt, mindössze a haja látszik a fotón.

Volt azonban olyan kommentelő, akit nem hatott meg az anya és lánya meghitt pillanatát ábrázoló felvétel, és az illető elsősorban Hannaróza haját kifogásolta – de nem csak azt.

„De előbb fésüld meg, ne csak magaddal törődj”

– írta egy hozzászóló.

Erre Tóth Gabi nem sokkal később maga válaszolt, pedig addigra már más kommentelők is lehurrogták a beszólót. Az énekesnő így ír reagál a fenti megjegyzésre:

„kedves Marika! Gondolom, van annyi rutinja, és nem nekem kell elmondanom, hogy a legutolsó pillanatban fésüljük meg a gyereket, amikor már fel van öltözve és pulcsit is ráadtuk, mert pláne a göndör hajú gyermekeknek külön életet él a hajkoronájuk! Kócos! Igen! Boldog és kócos ezen a képen! És nem a haját tépkedem reggel, hogy megfeleljünk a magukféle embereknek! Inkább játszunk és összebújunk… szép napot.”

Alább található a poszt.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)