Tóth Gabinak „törölnie kellett” a válásáról kitálaló posztot – kiderült, miért tüntette el

Tóth Gabi szerdán publikált egy hosszú posztot Krausz Gábortól való válásának hátteréről, ezt nem sokkal később törölte.

2023. november 9., 07:38

Szerző:

Nagy feltűnést keltett szerdán Tóth Gabi posztja, amiben az énekesnő hosszasan és részletesen ír arról, hogyan élte meg házassága tönkremenetelét és a közvélemény reakcióját a válás bejelentésére, tagadva, hogy megcsalta volna a férjét.

Az énekesnő azonban még aznap törölte a posztot (a szövege itt olvasható korábbi cikkünkben), és kitett helyette egy másikat.

„Sajnos törölnöm kellett a posztot, de itt van újra némi finomítással, pontosítással… Továbbra is teljes egészében közölhető a poszt”

– írja ezúttal az új bevezetőben.

Ez a változat nagyjából ugyanazt a szöveget tartalmazza, az eredetit a jelek szerint azért kellett törölni, hogy némiképp finomítson az arról szóló részen, hogy Krausz Gáborral hogyan küzdöttek házasságuk megmentéséért. Nincs már utalás az új verzióban arra, hogy párterápián jártak volna volt férjével, és újrafogalmazta azt a részt is, ami szerint ő neveli a lányát, de az apukájával is sok idő tölt – most azt írja, hogy a két szülő közösen neveli Hannarózát. Változott továbbá, hogy az új verzióban szinte minden második mondat ...-ra végződik.

Mindenki csendre intett az elmúlt hónapokban, de egyre durvább cikkek jelentek meg, hiába nem szólaltam meg… nem én akartam , hogy az emberek arcába tolják az újságok az életemet… nem reagáltam, mert hittem, hogy ha csendben vagyok, majd hamar leszállnak rólam…de egyre több neve elhallgatását kérő »ismerős« jött valami kamu storyval a házasságommal kapcsolatban... tegnap pedig kaptam egy levelet, amiben azt írta nekem valaki, hogy miért nem állok ki magamért és védem meg magam, hisz láthatóan rengeteg hazugságot beszélnek rólam, amit majd Hannika olvasni fog és azt látja majd, hogy az anyukája nem állt ki az igazságért??

Betalált… igaza van! Egész éjjel nem aludtam…

Hozzám is eljut minden létező megmondó ember videója, írása, mémje… látom, hogy mi zajlik…

De azt is látom, hogy mennyien velem és mellettem vagytok! Ez pedig nagyon sok erőt ad nekem!

Hálás vagyok nektek és többen voltatok már ilyen helyzetben, mint azt hittem… számomra azért döbbenet, hogy ilyen indulatokat váltott ki emberekből a válásom! valótlan hírekből alkottak rólam véleményt… azért írom le ezeket, mert olyanok is bedőltek a hazugságoknak, akik szerettek és velem voltak az elmúlt években:

Hannit közösen neveljük!

A saját magam keresetéből vett házban élek, amire, mint minden normális ember hitelt vettem fel…

Az autómat szponzorációból kaptam anno, amit megvásároltam..

Nem folytattam viszonyt Mátéval a kapcsolatom alatt… a szakítás után kezdtünk el ismerkedni … nagyon friss volt , még mi sem tudtuk, hogy merre alakul,de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk és én milyen csalfa feleség vagyok…

Gábor kiírása utalt erre, ami megindította a sz@rcunamit a nyakunkba…

Évek óta küzdöttünk a házasságunkért Gáborral és mindketten részesei voltunk, hogy így alakult… még is mindent az én “számlámra írtak” de ez nem meglepő, hisz mindig a nőket hibáztatják egy ilyen helyzetben… ha a férfi szakít, akkor is a nő a hibás valamiért… ez szomorú…

rá kellett jönnünk, hogy hamar és váratlanul jött az életünkbe a legnagyobb csodánk Hannaróza… abban hittünk, hogy majd miatta megoldjuk a problémáinkat, ezért együtt maradtunk… kifele pedig a szépet mutattuk , hisz voltak szép pillanatok! Arról nem beszélve, hogy az ember szeretné hinni a szépet még akkor is, ha nem jók a dolgok otthon… mi is így tettünk és belenyomtuk magunkat egy »szép családi« képbe… kifele azt mutattam, amire vágytam volna befele… Gábor egy mélyen zárkózott férfi, akinek a lelkébe mindenemmel próbáltam helyet találni, de nem tudtam… nagyon szerettem volna megnyitni, de sajnos én kevés voltam ehhez... nem szerettem volna így kitárulkozni , de olyan szintű hazugságokat olvasnak rám és olyan mértékben folytak bele az életembe, hogy muszáj voltam ezeket leírni…

Akik velem voltak az elmúlt években, azok pontosan látták, hogy milyen erővel küzdöttem a házasságunkért, de egyedül kevés voltam hozzá, hisz ehhez is két ember kellett volna… már évek óta szerettem volna lépni, de hinni akartam és harcolni, arról nem beszélve, hogy pontosan tudtam, ha ezt meglépem, akkor milyen mértékű indulatokat fog ez kiváltani emberekből… emiatt nem mernek sokan kilépni egy rossz kapcsolatból, mert úgy ítélkezünk a másik felett, hogy nem látunk bele abba, ami a négy fal között történik… félünk az ismeretlentől, hisszük, hogy gyermekeinknek így lesz jobb, miközben boldogtalan érzelmi világban neveljük őket.

Én ezt nem szerettem volna.

Amit tudok, hogy iszonyatosan megerősített ez a pár hónap!

Azt is tudom végre, hogy milyen boldognak lenni!

Azt is tudom, hogy mennyi minden vár még ránk és azt is tudom, hogy ezután a bejegyzésem után is minden bulvárlap szét fog szedni,mert sajnos szeretnek az emberek a másik életével foglalkozni a saját problémáik megoldása helyett! Viselnem kell bizonyos kritikákat, mert ismert énekesnő vagyok.. tudom.. de ez már nagyon túlmutat minden emberi méltóságon… ezért most megkérek mindenkit, hogy legyen vége és ne bántsanak tovább engem!

Üzenem, hogy fájdalmas és nagyon nehéz szembenézni a traumáinkkal, problémáinkkal,de annál boldogabb jövő vár mindenkire, aki mer tenni a saját boldogsága érdekében! Egy életünk van és mindenkinek jár a szerető, empátiával teli társ, család, hátország… legyetek bátrak és tudjátok meg, hogy rám ismeretlenül is számíthattok, ha válaszút vagy nehéz helyzet elé kerültök!

Szeretettel!

Gabi

– áll az alábbi posztban.

És ha ön idáig olvasott-görgetett, esetleg érdekesnek találja ezen kívül azt is, hogy Tóth Gabi napok óta Instasztoriban publikálja a rajongói által írt, támogató üzeneteket, és a szűrőn egy olyan is átjutott, ami egészen egyedi stílusban és helyesírással íródott. Az üzenetet eredeti formájában közöljük, sok szivecskés szmájlit kell még hozzáképzelni:

„Ő itt egy nagyon kitartó nő! Erős mert ezeken amin átment sokak nem tudnák átvinni! A boldogságát nem hadja cserbe menni! PÉLDA ÉRTÉKŰ!!!”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)