Tóth Gabi utólag megmondta a véleményét Majka beszólásáról: Túl messzire ment a show kedvéért

Majka csípős poént engedett meg Tóth Gabi kontójára a Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásában, az énekesnő így reagált utólag.

2023. november 7., 07:26

Szerző:

Először szerepelt együtt Tóth Gabi és új szerelme, Papp Máté Bence a nagy nyilvánosság előtt vasárnap a Sztárban sztár leszek! című műsorban. Az énekesnő és a táncos közös produkciója után a zsűriben helyet foglaló Majka a következő poént sütötte el:

„vigyázzál, mert ha a Gabival táncolsz, akkor rezeg a léc!”

Tóth Gabinak igencsak rosszul esett a poén, amihez Majka még azt is hozzátette, hogy aki idén a műsorban versenyzőként szerepelt, az jövőre visszajöhet extraprodukciónak. Tóth Gabi ezen akkor az élő adásban kis híján elsírta magát.

A Blikk megkereste utólag mindkét érintettet, és amíg Majka egy pár szóval elintézte az ügyet, utalva arra, hogy még a stúdióban megbeszélték Tóth Gabival a dolgot, az énekesnő egy hosszabb nyilatkozatot adott. Többek között a következőket mondta:

„imádom a humorát is, rengeteget poénkodunk akár szarkasztikusan is, sok minden belefér a viccelődésbe kettőnk között. Most azonban túl messzire ment, mert a show kedvéért túl sokat áldozott be egy poénért. Tisztelem benne, hogy bocsánatot tud kérni, amikor túl messzire megy, és ez most is így volt. Megbeszéltünk utána mindent, nincs bennem harag, a show pedig megy tovább.”

Emlékeztetőül nézzük meg még egyszer Tóth Gabi új videóklipjét!

Elnézést, véletlenül rossz videót ágyaztunk be, természetesen igazából ez a valódi videóklip.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)