Tóth Gabi kiakadt Majkára élő adásban, megmondta a magáét: Egy hétig kussoltam, nem bírom!

Tóth Gabi mandulagyulladás, kórházi kezelés után tért vissza a Sztárban sztár leszek! zsűrijébe.

2023. október 30., 08:44

Szerző:

Tóth Gabi a betegsége után vasárnap este visszatért a Sztárban sztár leszek!-be. Az énekesnő az Instagramon azt írja, hogy a ruhájával a végsőkig való kitartásra próbálja inspirálni a követőit. Az üzenetet módosítás nélkül közöljük alább – abból, ahogy a higgyünk szót írja, kiderül, hogy az énekesnőnek továbbra sem barátja a j betű (a múltkor nem használta, amikor kellett volna, most használja, pedig nem kell):

„Nehéz hét utàn, de gyógyultan... A ruha neve: Francine, amit Liza Minnelli a New York, New York filmbeni karakteréről Francine Evans-ról kapta. A ruhát az 1940- es és 1950-es évek musical előadások hangula inspirálta. Üzenete: Merjünk nagyot álmodni, mégha ez az álom megvalósíthatatlannak is tűnik a körülményeinkhez képest. Ne befolyásoljon minket semmilyen külső tényező, higgyjünk magunkban és tartsunk ki a céljaink mellett a végsőkig, Ez végül meghozza a várt sikert és az olykor fájdalmasnak tűnő, rögös út értelmet nyer.”

Elvitathatatlan mindenesetre, hogy nagyon látványos szettről van szó.

Hiába azonban az inspiráló üzenet, Tóth Gabi egyik versenyzőjét mégis lepontozta a többi zsűritag. Még Till Attila műsorvezető sem jutott szóhoz addig, amíg az énekesnő el nem mondta a magáét, elsősorban Majkának címezve mondanivalóját:

„maradj csöndben, mert most nem bírom! Egy hétig kussoltam, nem bírom! Idegileg kikészítesz!”

Nézze meg alább a videót!

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)