Tóth Gabi arról posztolt, hogy a válás után új csapás érte: Kemény hetem volt... Hetem?? Hónapok...

Tóth Gabi elárulta, mit fogadott meg az elmúlt időszak nehézségei után.

2023. október 24., 08:16

Szerző:

Tóth Gabi az emlékezetes augusztusi bejelentését leszámítva még sosem beszélt a válásáról nyilvánosan, de legfrissebb posztjában utal rá, még ha csak áttételesen is. Hétfő este arról posztolt, hogy az utóbbi hónapok nehézségei után újabb csapás érte: elpusztult a kutyája, Csubakka.

A megrázó élmény hatására az énekesnő meg is fogadott valamit – a következőképpen fogalmazza meg a gondolatait, előrevetítve, hogy nem panaszkodik, majd arról panaszkodva, hogy milyen sok fájdalom érte őt az életben:

„kemény hetem volt… Hetem?? Hónapok… Nem panaszkodom! Mert erősebbé tett minden megpróbáltatás. Pár órája elengedtük Csubakkát…
Szemembe nézett végig, majd átkelt a szivárványhídon. Miközben néztük egymást, megfogadtam, hogy nem fogok többet sírni bánatomban.
Csak örömömben, vagy a szeretettől, vagy meghatottságomban hullajtok könnyeket mostantól. Nem fogok több teret engedni a fájdalomnak… mert kijárt belőle egy életre… tudom, hogy sokan vagytok, akik feladnátok, mert azt érzitek, hogy nem bírjátok el a sok nehézséget! Elbírjátok!
Ez a gyönyörű emberlelkű Csubakka Úr »mondta nekem«, mert az utolsó lélegzetvételében is hála volt a szemében és pozitív lelki beállítottság!
Drága kiskutyám! Most is tanítottál nekem valamit. Ezt tetted azóta, amióta egy 4 méteres láncon megtaláltalak 2010-ben az M3 bevezetőn. Ott van egy csillagod az égen, amit neked ajándékoztam. Fényesebben ragyog mostantól, mint valaha! Hálából sírok, mert rád találtam és te minket választottál! Boldog vagyok, hogy ennyi éven át velünk voltál! Ég veled, kiskutyám!”

Itt található a teljes poszt.

Tóth Gabi egyébként a közösségi oldalán a tegnapi nemzeti ünnepről is megemlékezett. Egy hamarosan eltűnő sztoriba tette ki október 23-án, hogy:

„ahol a hősöket nem felejtik, ott mindig lesznek újak. Tisztelet a bátraknak!”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)