Tóth Gabi élő adásban sírta el magát: Annyi bántás ért minket – videó

Tóth Gabi átadta magát az érzelmeknek a Sztárban sztár leszek! alatt.

2023. október 16., 08:15

Szerző:

Most, hogy elindult a Dancing with the Stars, már egy héten csak egyszer láthatják a TV2 nézői Tóth Gabi énekesnőt a Sztárban sztár leszek! című zenés show zsűrijében.

A válófélben lévő médiaszemélyiség már a múlt héten is új szerelmével együtt ment be a stúdióba, de természetesen Papp Máté Bence nem szerepelt az adásban, csak a színfalak mögül támogatta kedvesét.

Tóth Gabin most az egyik versenyző előadása nyomán lettek úrrá az érzelmek. A következőket mondta azután, hogy Nagy Alexa, az egyik versenyző Billie Eilishtól a No Time to Die című dalt énekelte:

„próbálok megszólalni, de nagyon fölzaklatott most ez engem. Nagyon hálás vagyok neked... Fú, engem nagyon sokat bántottak mostanában...”

Talán érdemes belehallgatni, hogy pontosan miről is szól ez a James Bond-dal – íme a refrén szövegének magyar fordítása:

„Buta voltam, hogy szerettelek? Meggondolatlanság volt, hogy segítettem? Nyilvánvaló volt mindenki más számára, hogy bedőltem egy hazugságnak? Soha nem álltál az én oldalamon. Verj át egyszer, verj át kétszer, a halál vagy te vagy a mennyország?”

Itt a videó arról, hogy Tóth Gabinál mennyire betalált a fenti szám, feltételezve persze, hogy az énekesnő érti-figyeli a dal angol nyelvű szövegét.

Az énekesnő egyébként, ahogy szokta, igen látványos szettben jelent meg a vasárnap esti műsorban, és erről külön posztot is publikált az Instagramon.

Mellékvágány, de Tóth Gabi copfjáról az Eurovízió rajongóinak a dalverseny legutóbbi éveinek egyik legemlékezetesebb megjelenésű versenyzője juthat eszébe, a 2017-ben Montenegrót képviselő Slavko Kalezić.

A Sztárban sztár leszek!-ben kiesés is volt tegnap, Szentmartoni Norman távozott a versenyből.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)