Videó: Tóth Gabi kevés közös próba után így énekelt a világsztár Il Volo sztáregyüttessel

Hallgassa meg kivételesen Tóth Gabi énekhangját is!

2023. október 10., 11:55

Szerző:

A következőket írja a hétfő esti koncert után Tóth Gabi:

„tegnap este fantasztikus koncertet adott az Il Volo. Én pedig hálás vagyok, hogy ezt a csodálatos dalt elénekelhettem velük. Alig próbával, nem egy nyelvet beszélve, de a zene nyelvén értettük egymást! Köszönöm a lehetőséget!”

Az Il Volo három olasz operaénekesből álló trió, akik a könnyű- és a komolyzene határán elhelyezhető stílusban énekelnek, és többek között arról is ismertek Európa-szerte, hogy harmadikak lettek a 2015-ös Eurovízión.

Nos, az alábbi videón látható, hogy hétfőn a Papp László Sportarénában hogyan énekelt velük Tóth Gabi olasz nyelven. Egy egykori megasztárost a szereplés után azzal méltatta az Il Volo egyik tagja a közönségnek, hogy az énekesnőnek milyen csodálatos hangja van – ez már csak azért is lehet jelentőségteljes, mert pont nemrégiben lett nagy vita Tóth Gabi énekesi kvalitásairól.

„Köszönöm a befogadást”

– mondja Tóth Gabi a közönségnek a videó végén magyar és olasz nyelvű általános köszönetnyilvánítások közepette. A dal egyébként a Canzone per te (Dal neked), amelynek az eredeti verizóját Sergio Endrigo és Roberto Carlos vitték sikerre 1968-ban, de aztán az Il Volo 2015-ben feldolgozta.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)