Tóth Gabi először vörösszőnyegezett az új szerelmével: így becézi Papp Máté Bencét az Instagramon – videó

Tóth Gabi és Papp Máté Bence az Inspiráló Nők Gáláján vettek részt.

2023. november 30., 10:39

Szerző:

Tegnap este tartotta a FemCafé az Inspiráló Nők Gáláját, amin Tóth Gabi is részt vett, először pózolva új szerelmével nyilvánosan egy vörösszőnyeges eseményen. Az énekesnő és Papp Máté Bence is feltűnik az alábbi összefoglaló videóban, ami bemutatja többek között Zimány Lindát, Rogán Cecíliát, Sarka Katát, Shane Tusupot és menyasszonyát, Hunyadi Donatellát és Sáfrány Emesét is.

Tóth Gabi csütörtök este automatikusan eltűnő Instasztasztoriban publikált felvételeket arról, hogy hogyan énekelt a gálán. Természetesen új, botránykővé vált dalát, az Átkozott nyár című szerzeményt adta elő.

Érdekesség, hogy szintén sztoriban publikált egy közös fotót is Papp Máté Bencével, aminek feliratában szerelmét tanárbácsinak becézi egy vörös szív kíséretében. Ez egyértelmű utalás arra, hogy a héten kiderült, hogy Papp Máté Bence egy gimnáziumban népitánc-tanárként dolgozik, és volt is az intézmény szalagavatóján(ak afterpartiján), ahol Tóth Gabi együtt bulizott a diákokkal.

A Femcafe.hu idén 7 kategóriában tüntette ki a leginspirálóbbnak ítélt nőket. A kategóriák 3-3 jelöltjét a jelölőbizottság állította össze, amit idén Pataki Ági modell, Balázs-Béla-díjas filmproducer, Esztergályos Cecília Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázónő, Szente Vajk Jászai Mari-díjas rendező, illetve Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője alkotott.

A díjakat a Magyar Zene Házában adták át, az estről készült felvétel december 9-én kerül majd adásba a SuperTV2-n Gönczi Gábor és Nagy Réka műsorvezetésével. A díjazottak nem országosan ismert médiaszemélyiségek, hanem sportolónők és egyéb szakemberek. A leginspirálóbb véleményvezérnek járó díjat például Almási Fanni, Fanni néni, terapeuta, iparművész, a Saffi D.A.Y terápiás program alapítója kapta.

(Kiemelt kép: a FemCafé.hu Instagramja)