Nagy Alekosz nem ért egyet Tóth Gabival: Ez nem szimpatikus. Ha elmegyünk egy műsorba, azt vállaljuk!

Nagy Alekosz friss interjújában azt mondja, Friderikusz Sándor döntésén is meg van ütközve.

2023. november 29., 10:21

Szerző:

Véget ért idénre az Ázsia Expressz és ezzel együtt Nagy Alekosz kapcsolata Varsányi Rékával, akivel pedig még együtt, egy párként szerepeltek az utazós realityben. A TV2 sztárja most a Kiskegyednek adott videós interjút, amiben szóba kerül, hogy őt annak idején vagyonőrként ismerte meg a valóságshow-k közönsége.

„Én már rég nem vagyok vagyonőr. Lehet, hogy voltam, mert akkor a kényszerűség okán, enni, élni kellett, nem voltak televíziós szereplések ilyen-olyan okokból kifolyólag. Csináltam azt, amiről papírom van, elég jól kerestem. De az csak átmeneti állapot volt. Nem az volt az én fő profilom”

– említi az alább megtekinthető interjúban Alekosz.

Szóba kerül Tóth Gabi is annak kapcsán, hogy Alekosz szerint minden tévés szereplést meg kell becsülni:

„azt hiszem, a Tóth Gabi nyilatkozott eléggé rondán, hogy volt időszak, amikor neki mindent el kellett vállalnia, rangon aluli műsorokat is, azért, hogy ő tudjon gondoskodni valakiről-valamiről. Szerintem ez nem szimpatikus. Ha elmegyünk egy műsorba, akkor azt vállaljuk, és utólag visszamenőleg ne nézzük le. Én minden szereplésemre tudatosan készülök, vagy tudatosan generálom a dolgaimat, hogy bevonzzam, hogy ott lehessek, mert ott szeretnék lenni. Szeretem mindegyik szereplésemet, és amikor éppen nincs forgatás vagy nincsen műsor kilátásban, akkor pedig a Facebookon ezek az »ámokfutások (pozitív értelemben) azért vannak, hogy legyenek. Hogy ne csak a Facebookon maradjanak ott (az is nagyon jó, ott is több százezer ember látja, de én azt szeretem, ha bekerülök a nappalikba, a házakba. És a tévé által lehet oda bekerülni. Én még az a sztár vagyok, akinek hiába mondják, hogy az internet meg a YouTube a jövő. Oké, de a prioritás nálam mindig a televízió. A televíziónak rangja van. Tudom, hogy sokan nem értenek egyet vele, de azok az emberek ostobák, mert a televízió igenis rangos.”

Hozzáteszi, hogy szerinte a youtuberek is a tévében szeretnének szerepelni, csak nem jön össze nekik. Alekosz megjegyzi, hogy nem is érti, hogy Friderikusz Sándor hogyan, ahogy ő fogalmaz, „léphetett vissza” tévésből youtuberré.

„Inkább visszamegyek vagyonőrnek, semminthogy az interneten bohóckodjak”

– vallja Alekosz az alábbi interjúban, aki korábban egy „polgárpukkasztó” posztban beszélt arról a Facebookon, hogy a tévében ő mindig csak egy szerepet játszik.

(Kiemelt kép: Nagy Alekosz Facebookja)