Nagy Alekosz kemény beszólást kapott volt párjától, majd Baukó Évától: Sajnálom, hogy téged felhasznált

Varsányi Réka friss interjújában megdöbbentő dolgokat mond arról, milyen pár volt számára Nagy Alekosz. Mindezt Baukó Éva is véleményezte.

2023. október 30., 11:16

Szerző:

Az Ázsia Expressz jelenleg futó évadában versenyez most Nagy Alekosz és párja, Varsányi Réka. A hölgy nem a szerelme az egykori Való Világ-győztesnek, különleges kapcsolatban vannak, amibe Alekosz szerint rendkívül sértő megjegyzések is beleférnek nagy nyilvánosság előtt.

„Bármennyire is fájó visszanézni néha azt, hogy én mennyire túlságosan is türelmesen kezeltem ezeket a szituációkat, ez ráébreszt arra, hogy miben szeretnék változtatni az életemben. Merthogy szép dolog a türelem... egy bizonyos pontig. [...] Már azért is megérte [elmenni az Ázsia Expresszbe], hogy erre rájöttem, az biztos. Lehet, hogy a hétköznapokban nem szembesültem volna annyira azzal, hogy mennyire rossz irányban tudja befolyásolni az önbizalomhiányom az életemet, és ezért megérte”

– mondja Varsányi Réka az alábbi videóban, ahol Lakatos Leventének ad nagyinterjút. Varsányi Réka szerint „balul sült el” ugyan a kapcsolata Alekosszal, de legalább tanultak belőle, remélhetőleg mindketten.

Ezt a videót véleményezte a Baukó Éva, aki ugyanazzal a Való Világ-szériával lett országosan ismert, mint Alekosz, és már korábban is említette, hogy eredetileg a TV2 őt kereste meg, hogy menjen el Alekosszal párban az Ázsia Expresszbe, de Baukó Éva nemet mondott. Az egykori realityszereplő most így üzen Varsány Rékának a Reddit egyik fórumában:

„kedves Réka, kitartást, sajnálom, hogy át kellett élned ezeket a dolgokat, de amit az interjú végén is elmondtál, arra jó volt, hogy rájöjj dolgokra A-val kapcsolatban. Remélem erős maradsz, és nem hagyod többet sem neki, sem másnak, hogy megalázzon. A műsorból a kommentek alapján pozitívan jöttél ki, kedvelnek az emberek. Életem legjobb döntése, hogy nem mentem el vele, sajnálom, hogy téged viszont felhasznált. És igen, egy poén kedvéért képes felhasználni és megszégyeníteni a másik embert, aki elvileg a barátja!”

Alekosz korábban arról beszélt, hogy amit a tévében látunk, az számára egy szerep, amit a show kedvéért játszik el.

(Kiemelt kép: TV2/Ázsia Expressz)