Alekosz bevallotta: így csalta meg a barátnője, aki 50 kilót fogyott a nyár eleje óta

Alekosz meglepő stílusban tárgyalja egy friss videós interjúban barátnője félrelépését és testsúlyát.

2023. szeptember 19., 10:30

Szerző:

Megdöbbentő videós interjút adott az Ázsia Expressz hamarosan adásba kerülő, új évadának két játékosa, a Való Világból ismert Nagy Alekosz és párja-barátnője-játékpartnere, Varsányi Réka. Az interjúból kiderül, hogy a hölgy testsúlya a nyáron felvett reality előtt 120 kiló volt, de Réka ebből már bő 50 kilót leadott. Alekosz elég meghökkentő stílusban beszél minderről úgy, hogy barátnője ott áll mellette:

„a Réka 120 kilós nő volt nem olyan régen. Amikor kimentünk az Expresszbe, akkor 8 kiló már mindjárt le is ment. A nyár alatt szerintem még ötöt megint levitt. [...] Még egy öt-hat kilót ha lead, akkor lesz ő abban formában az Expressznek köszönhetően, hogy én komolyabban is foglalkozzak vele. Így is foglalkozom vele, csak nem annyira. Szerintem még egy olyan 5-7 kiló az akadály, szerintem november-decemberre meg lesz, ha az ünnepek alatt nem eszik.”

Réka egy ponton beleszúrja az interjúba, hogy ő jelenleg 65 kiló, amire Alekosz megjegyzi, hogy az majdnem 70.

A két realityszereplő kapcsolatáról az egykori VV-győztes a következőket mondja:

„hol ő érzett többet, hol én. A nyáron belerondítottak a magánéletünkbe: egy tingli-tangli bokszolóval összeszűrte a levet. Én úgy haragszom rá ezért, egész nyáron nem beszéltünk.”

Alekosz hozzáteszi, hogy a bokszoló mellett egy tanár is volt Réka szeretője, ezért különösen neheztel utazópartnerére, pedig neki is volt kapcsolata más nőkkel ezalatt az idő alatt. Ez szerinte azért jogos, mert:

„akikkel én csinálom, azok nem olyan tingli-tangli nők, mint akivel ő csinálta.”

A fentieket a Blikk videós interjújában magyarázta el a Alekosz.

Ezen kívül a TV2 egyik műsorának, a Tények Plusznak szintén nyilatkoztak ők a megcsalásról, ezt az interjút mutatjuk alább. Réka itt is szemlátomást feszeng, amikor Alekosz a szexuális életüket tárgyalja a kamerák előtt és leteremti őt a megcsalásért.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)