Alekosz kiakadt, mert trashnek nevezték: Görög vagyok, és nem magyar, ez a nő mit képzel?

Alekosz a Spirit FM egy adásán húzta fel magát, beszélni akar az igazgatóval.

2023. augusztus 19., 07:07

Szerző:

A Spirit FM egyik eheti műsorában Alekosz volt a téma, illetve az, hogy ő mennyit keresett azokkal a realitykkel, amikben szerepelt, legutóbb például az Ázsia Expresszben és a Hal a tortánban. A műsor egyik megszólalója szerint a Való Világ egykori győztese alacsony árakat kérhet csak, mert

„trash”.

A megszólaló szerint Alekoszra szükség van, mert sok embert érdekel, és vele bármit meg lehet csinálni, hangzik el az alábbi műsorból. A szakértő azt mondja, ő egy kifejezetten alacsony kategóriában van a hazai celebek között.

Alekosz idővel meghallotta, hogy a fizetését elemezték a fenti műsorban, és kemény kirohanást posztolt a Facebookra. Felháborodásában a következőket írta, bejegyzését a helyesírási hibákkal együtt, változtatás nélkül közöljük:

„ez a nőszemélyzet fogta magát és a minap bement egy rádióstúdióba, aholis engem először csak úgy szemétnek, de mivel balliberálisként ő megveti a magyarokat, úgy angolul, trash-nek nevezett. Jelezném, Görög vagyok! És nem Magyar.
Amikoris az általam nagyratartott és szívügyemnek tekintett Valóvilágot és az Ázsia Expresszt kezte el becsmérelni, hogy a többi szájára vett műsort már meg se említsem, akkor elszakadt nálam a cérna. Na, álljon már meg a Nászmenet T. Asszonyom!
Ilyesztő, hogy a Spirit FM-en ez, és ilyen egyáltalán megtörténhetett. Próbaidős állást nyernek, és már mindjárt az elején vezető televíziók vezető és fő műsorait szidják és alázzák meg!?? Hát miféle műsorvezetés ez! Na, beszélek én a Tibivel.
Korvin Tibor, a rádió igazgatója, kitűnő Golfjátékos. Azt hiszem, lesz témánk a következő Adress-nél. Mert ezidáig, én úgy tudtam, hogy a Spirit FM kifejezetten igényes a műsorvezetői állások kiosztásában és a műsor tematikájában.
Ez a nő mit képzel? Hogy Friderikusz Sándor, Hajdú Péter, Sebestyén Balázs, Orbán Ráhel után majd az ő neve folytatja a felsorolást? Miközben, televíziót nézők tömkelegét sérti meg és nézi le úgy, hogy szűklátókörének okán őmaga ezt nemis tudja.
Végezetül neki és a társainak. Én abból élek, hogy mások rólam beszélnek. Önök pedig abból, hogy énrólam. Nagykülönbség. Ezt tartsák szemelőtt. Beléptetőkártyáját pedig zsírmentesen adja le. Beszéljen magáért ez a gyalázatos Adás.”

A teljes bejegyzést ide kattintva a Facebookon lehet elolvasni.

(Kiemelt kép: Alekosz Facebookja)