Alekosz ilyen nőt akar: Jobb, ha a háttérben van, fölnéz a férfira, otthon van, süt-főz

Nagy Alekosz arra is utalt, hogy megjárta Béres Anettel és Schumacher Vandával.

2023. május 16., 11:33

Szerző:

Nagy Alekosz a TV2 egyik legfoglalkoztatottabb celebjévé vált az utóbbi hónapokban, többek között a következő Ázsia Expresszben is benne lesz, ma pedig a Mokka című reggeli műsorban tűnt fel a csatornán.

A héten a szakításáról pletykáltak, de Alekosz tegnap a neten, ma a tévében biztosított mindenkit arról, hogy a kapcsolatuk bonyolult az Ázsia Expresszben szintén feltűnő Varsányi Rékával, de barátok továbbra is.

A mai interjúban ezen kívül kifejti, hogy az utóbbi évek tapasztalatai alapján igazából milyen nőt szeretne maga mellé. Erről a következőket mondja, utalva az év korábbi botrányaira, illetve azzal a bevezetéssel, hogy tudja, hogy sokan nem szokták szeretni a véleményeit. Hát lehet, hogy ez az eszmefuttatás sem lesz túl népszerű.

„Én szeretem, ha egy nő picit háttérben van. Ő nincs előtérben, ne legyen sztár, ne legyen közszereplő. Megjártam a VV Anettal meg a Schumacher Vandával, nagyon megjártam. De nem azért nem szeretnék ilyen fényes nőt, hanem szeretem, hogyha egy picit fölnéz a férfira, támaszkodik rá, otthon van, süt-főz. Nem erről van szó, hogy mosson-főzzön-takarítson, de jobb, hogyha a háttérből támogatja a férfit. A férfi legyen a fronton, legyen közszereplő, sztár, mint én. A nő pedig várja otthon, legyen szerény foglalkozása”

– mondja Alekosz az alább megtekinthető adásrészletben.

Az egykori VV-győztes a fenti eszmefuttatásban arra utal, hogy az elmúlt hónapokban az RTL két női sztárjánál is bepróbálkozott, és mind a ketten nagyon határozottan utasították el őt, amikor az érdi médiaszemélyiség elsőre nem értett a szóból.

Nagy Alekosz az interjúban többek között azt is kifejti, hogy szerinte a szépségversenyeket hozzá nem értők zsűrizik, ezért attól lenne boldog, ha ő zsűrizhetne egy szépségversenyt, mert ő ért a nőkhöz. Az otthon sütő-főző nőkről szóló eszmefuttatása 05:00-tól kezdődik.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)