Alekosz állítólag átverte volt szeretőjét, és most be is szólt neki

Alekosz perrel fenyegetőzik.

2023. április 25., 14:59

Szerző:

Az egykor a Való Világban feltűnt Nagy Alekosz most egy újabb realityben kapott lehetőséget: az Ázsia Expressz harmadik, ezúttal Amerikában játszódó évadában kapott lehetőséget a TV2-től. Az utazós vetélkedőhöz a társa új partnere, Réka volt.

A forgatásnak a múlt héten lett vége, és a visszatéréskor Alekosz a következőket írta a Facebookon:

„barátság vagy szerelem? Ma ez, holnap meg az. Vagy éppen ellenség. Kvantumhullámvasút ez. Réka társamul választását életem legjobb, egyben legnagyobb döntésének tartom. Egy igen igaz és őszinte kapcsolatot vittem bele egy nemmindig igaz és őszinte játékba - kockára téve ezáltal mindazt, amit ketten együtt felépítettünk. A férfi-női kapcsolatok lényege, hogy két egymástól idegen világot kell egy ugyanazon térben - időben kezelni, egyben tartani úgy, mintha az a világunk legtermészetesebb dolga volna. Törekvés ez a szerelemre, szeretetre, az együvétartozásra.”

Azonban Alekoszt egy rossz hír is várta itthon. Amíg kint volt, egy névtelenségbe burkolózó nő jelentkezett be, azt mondva, hogy Alekosz otrombán faképnél hagyta őt, pedig szeretők voltak. Az egykori VV-játékos a vádak szerint hirtelen egy másik nőt vitt magával az Ázsia Expresszbe.

Minderre Alekosz kedden a Blikk hasábjain keresztül válaszolt, többek között a következőket mondva:

„endkívül méltatlannak tartom azt, hogy civil emberek bizalmas információkkal hakniznak és szörföznek a sajtóban, kiadva a bizalmamat, ezzel elárulva engem és azt, ami köztünk volt.”

Alekosz nyilatkozatának vége egy fenyegetés és egy búcsú:

„szeretnék üzenni a hátamon felkapaszkodni próbáló, magát »titkos szeretőnek« nevező hölgynek: amint a privát beszélgetéseink akár egyetlen egy percre is nyilvánosságra kerül, azonnal a bírósághoz fordulok. Így lett az összebújásból árulás, a csókokból fenyegetőzés, az ismertségből pedig per. Ég veled!”

(Kiemelt kép: Nagy Alekosz Facebookja)