Nagy Alekosz randira hív egy női hírességet – csalinak elárulta, mennyit keres

Nagy Alekosz csak akkor keres ennyit, amikor van munkája, most éppen nincs.

2023. január 11., 14:09

Szerző:

Nagy Alekoszról a legutóbb akkor hallottunk, amikor az egykori Való Világ-győztes a Hal a tortán című műsorban tűnt fel, ahol többek között megmutatta, milyen hatalmas házban lakik.

Nos, az egykori vagyonőr/taxis most azt olvasta, hogy a tavaly nyáron a teaszeánszos botrány miatt a hírekben sokat szereplő kolléganője, Béres Anett jelenleg szingli és társat keres. Hát az egykori VV Alekosz ezt üzeni most az egykori VV Anettnek:

„𝗟𝗘𝗩𝗘́𝗟 𝗔𝗡𝗘𝗧𝗧𝗞𝗔́𝗛𝗢𝗭. Kedves Béres Anett! Kedvesem. A mai sajtóban azt olvastam, hogy Te párt keresel és nem érted, hogy eddig hol baltáztad el. Nos, kérem Tisztelettel, én vagyok a válasz mindegyik kérdésedre. Alekosz. Noha, a Való Világ győzelmem után, Te a szobádba hívtál, én akkor még nem voltam fölkészülve..! egy veledvaló bármire. Meg aztán, akkoriban még Te sem az igazit kerested, csapódtál összevissza. Ahogyan akkoriban, Te sem kimondottan nyerted el az én tetszésemet csapzottan habzottan, úgytalán én sem a vonzó férfi tárgyát testesíthettem meg Tebenned. Eltelt 12 év. Fölnőtt lettél. És okos. Szép vagy, Anett!! Pazarszép. Én is megváltoztam.. Külsőm mostmár tökéletesen kezdi visszaadni azon buta férfiak megjelenését, akikkel és amilyenekkel Te lenni szoktál. Viszont én intelligens is vagyok. Ezen, külső és belső változások függvényében arra kérlek, álljunk össze! Sztárok vagyunk, mindketten. Megaztán, anyagilag is jobban kijövünk. Munkám most nincsen, de 240 ezret szoktam keresni.”

Igen, Alekosz a fizetését is megírta, hogy ennyivel is vonzóbbnak tűnjön.

A konkrét meghívást mindenesetre a következő bekezdés tartalmazza:

„Kedves, Drága Anett elfogadod-e, adhatok-e Neked randevút szombaton; 17.00-kor, a Campónában? Fogyasszunk el egy forró csokit, habos kakaót, vagypedig egy sárgaborsófőzeléket fasírttal. Ne válaszolj. Csak legyél ott. Várni foglak. Nagy Alekosz – leendő férj, és apa.”

A meghívást az alábbi poszt tartalmazza, amit Nagy Alekosz a Facebookon tett közzé.

(Kiemelt kép: Nagy Alekosz Facebook-oldala)